![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, ben biriyle yardımcı olabilir umuyordum bir teknoloji ikilem var. Ben PC monitör (Acer x223w) aracılığıyla benim xbox 360 çalıştırmak için çalışıyorum. Birçok yeni LCD monitörler gibi, bu (bir DVI ve VGA) geri 2 girişlerine sahiptir. Bu benim HDMI> DVI kablo ile bağlamak için Xbox VGA girişine (ki başka bir DVI çevirici ettik) bağlı. Ben de bir RCA ile orijinal RCA ses kablolar bağlı> minijack çevirici kendisini bilgisayar üzerinden ses çalıştırmak için PC (bu bölümü iyi çalışıyor). benim sorun 2 girişler arasında geçiş olarak görünüyor. Ben dijital analog geçiş çalıştım (bir menü üzerinden bir düğmesi yerine ve hayal kadarının izlemek kılavuzunuza yaprakları yapmak) var, ama hiçbir sinyal var ve hızlı bir şekilde dijital sinyal (i 'tekrar açıldığında ve hatta> DVI kablosunu VGA için HDMI dönüştürme denedim ve o şekilde bağlantı, giriş düşünüyorum VGA sinyali gerekli, fakat yardımcı olmadı). herkes nasıl 2 girişler arasında bir KVM kullanmak zorunda olmadan geçiş yapabilirsiniz biliyor mu (en ucuz olarak benim ettik $ 70 ve i hemen göze alamaz) nedir? |
|
| |||
| |||
| Bu faktörlere bağlıdır ..... kendimi sizinle aynı kurulum var. Bir çok önemli bu dikkate monitörler yetenekleri olacağını take ... sen bu girişler arasında geçiş yapabilirsiniz convieniently kontrol var mı? Ayrıca size bu PC geçmek için denemede 360 var? Eğer .. sadece sizin 360 tıkama ve yüzünden çoğunluğu otomatik olarak ana girişine .... geçiş izler .... üzerindeki bilgisayar ile çalışırken deneyin hiç şans var Bu işler ... sizin üzerinde adet ve deneyin 360 PC için .... anahtar teslim Yani sadece 360 ile, daha sonra deneyin Bir KVM Eğer monitör de DVI ve VGA bağlantılarını destekler almanız gerekir gerekir. Şeyleri deneyin ve bana geri gitmek. |
![]() |
|
| Bookmarks |