менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Переключення між 360 і ПК, використовуючи той же монітор.

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 15:12
Нові члени групи

Хлопці, у мене є технічна скрутне становище я сподівався, хтось може допомогти.

Я намагаюся запустити мій Xbox 360 через мій монітор комп'ютера (Acer x223w). Як і багато нових РК-монітори, у цієї є 2 входу в спині (один DVI і одним VGA). Xbox підключений до VGA-вхід (який я конвертера в іншій DVI для підключення до моїх HDMI> DVI кабель). Я також пов'язаний оригінальні кабелі RCA звук через RCA> мініджек конвертера на ПК для запуску самого звуку через комп'ютер (ця частина прекрасно працює). моя проблема, як видається, перемикання між 2 входами. Я спробував перемкнутися з цифрового на аналоговий (ви повинні робити це через меню, а не зручні кнопки і ручної листя монітора багато для уяви), але я не отримав сигнал і він швидко переходить на цифровий сигнал (I ' Е. навіть намагалися перетворення моєї HDMI> DVI шнур для підключення VGA і таким чином, думаючи, що введення необхідних VGA-сигналу, але це не допомогло). Хто-небудь знає, як я можу переключатися між 2 входами без використання KVM (як самий дешевий одного я знайшов становить $ 70, і я не можу собі цього дозволити зараз)?
Old 8 червня 2009, 17:27
Член групи

Ну це залежить від ряду факторів ..... я сама ж конфігурація, як ти.

Один дуже це важливо брати до уваги будуть монітори можливостей ... ви перевірили, що він може перемикатися між входами convieniently?

Крім того, у вас 360 при спробі перейти на нього з комп'ютера?

Якщо вам не щастить з цим .. спробуйте ваше підключення 360 В і намагається її без ПК на .... оскільки більшість моніторів автоматично переключиться на первинний введення ....

Тому постарайтеся тільки 360, і потім, якщо це працює ... перетворити ваш комп'ютер і спробувати і перейти від 360 шт ....

Вам не потрібно купити KVM, якщо ваш монітор підтримує DVI і VGA підключення.
Спробуйте ці речі і повернутися до мене.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.