![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хлопці, у мене є технічна скрутне становище я сподівався, хтось може допомогти. Я намагаюся запустити мій Xbox 360 через мій монітор комп'ютера (Acer x223w). Як і багато нових РК-монітори, у цієї є 2 входу в спині (один DVI і одним VGA). Xbox підключений до VGA-вхід (який я конвертера в іншій DVI для підключення до моїх HDMI> DVI кабель). Я також пов'язаний оригінальні кабелі RCA звук через RCA> мініджек конвертера на ПК для запуску самого звуку через комп'ютер (ця частина прекрасно працює). моя проблема, як видається, перемикання між 2 входами. Я спробував перемкнутися з цифрового на аналоговий (ви повинні робити це через меню, а не зручні кнопки і ручної листя монітора багато для уяви), але я не отримав сигнал і він швидко переходить на цифровий сигнал (I ' Е. навіть намагалися перетворення моєї HDMI> DVI шнур для підключення VGA і таким чином, думаючи, що введення необхідних VGA-сигналу, але це не допомогло). Хто-небудь знає, як я можу переключатися між 2 входами без використання KVM (як самий дешевий одного я знайшов становить $ 70, і я не можу собі цього дозволити зараз)? |
|
| |||
| |||
| Ну це залежить від ряду факторів ..... я сама ж конфігурація, як ти. Один дуже це важливо брати до уваги будуть монітори можливостей ... ви перевірили, що він може перемикатися між входами convieniently? Крім того, у вас 360 при спробі перейти на нього з комп'ютера? Якщо вам не щастить з цим .. спробуйте ваше підключення 360 В і намагається її без ПК на .... оскільки більшість моніторів автоматично переключиться на первинний введення .... Тому постарайтеся тільки 360, і потім, якщо це працює ... перетворити ваш комп'ютер і спробувати і перейти від 360 шт .... Вам не потрібно купити KVM, якщо ваш монітор підтримує DVI і VGA підключення. Спробуйте ці речі і повернутися до мене. |