![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Аз съм действително планират да купят волана да играе GTR .Един приятел каза, че не трябва да прекарват по-малко от 150 € (в паундове?) И че ахилесова пета са педалите на колелото не самия ... звучи като го направи смисъл. Аз съм също така се чудех дали моят systemwould нуждаят от ъпгрейд. Една и половина години купих моя компютър в ALDI и единственото нещо, което е било променено sofar има поставени друга Gb RAM до нея ... Имам Gforce 6100 N сили 404 Един Athlon (TM) 64x2 3800 2 GHertz. Какво ще препоръчате? Някой от вас играе това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Минимум: Система: 1,2 GHz P3 или равностоен RAM: 384 MB видео памет: 32 MB Hard Drive Space: 1024 MB Други: клавиатура и мишка
| |||
| |||
| £ 120 звучи малко много за волана, ако ви се ще да играя само 1 игра с него. както и за вашия компютър каква графична карта RU използвате? ако нейната вътрешна графики GET A графична карта:), това е вид игра на стари така GeForce 8400gs или 8600gt ще си добре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От погледи на него, съгласно изискванията на Дейв афиш, той трябва да се оправи, единственият проблем може да бъде с графична карта, ако тя се интегрира, но вие можете да получите доста добра карта за около £ 50, който ще се оправи.
| |||
| |||
| Да, моята графична карта е интегрирана един. Благодаря за всички отговори. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| За добро работно OS система, Ако използването на процесора да е висока? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 4 | 24 май 2009 г. 10:27 |
| Система Spec - Това Build Добър? | katana | Общи Хардуер Чат | 6 | 14 Feb 2009 15:40 |
| Системата ми е достатъчно добър? | MystikalDawn | Общи Хардуер Чат | 6 | 23rd Nov 2008 08:50 |
| Дали това е добро начало вградена система? | leehall | Общи Хардуер Чат | 5 | 5тата Sep 2008 01:52 |
| Система за очила, не е да правя добро? | Lexmark | Общи Хардуер Чат | 3 | 26 Окт 2007 20:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |