![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já jsem vlastně plánujete koupi volantu hrát GTR .Přítel řekl bych ne trávit méně než 150 € (v librách?) A že Achillova pata byla pedály nejsou kolo sama ... to vypadá jako to mělo smysl. Jsem také zajímalo, zda můj systemwould potřebujete upgrade. Jeden a půl lety jsem koupil můj PC v Aldi a jediná věc, která se změnila sofar má dát jiné GB RAM na to ... Mám Gforce 6100 n force 404, což je Athlon (tm) 64x2 3800 +2 GHertz. Co byste doporučit? Kdokoliv z vás hraje to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MINIMÁLNÍ: Systém: 1.2 GHz nebo ekvivalentní P3 RAM: 384 MB Video Memory: 32 MB místa na disku: 1024 MB Jiné: Klávesnice a myš
| |||
| |||
| £ 120 zní trochu moc za volant, pokud váš bude hrát jen 1 hru s ním. jak je pro váš počítač, jaké grafické karty ru používáte? je-li jeho vnitřní grafickou GET grafickou kartu:), tato hra jeví jako druh starý takže GeForce 8400gs nebo 8600gt by si dobře. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od vypadá to, podle požadavků Davea posta, že by mělo být v pořádku, jediný problém může být s grafickou kartou, pokud je integrovaný, ale můžete získat poměrně dobrý karty za cca 50 liber, která bude v pohodě.
| |||
| |||
| Ano, moje grafická karta je integrovaná jedna. Díky za všechny odpovědi. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pro dobré pracovní OS systému, by měly být vysoké zatížení CPU? | Theresonly1 | Operační systémy Windows | 4 | 24. květen 2009 10:27 |
| Systém Spec - Je to Kompiluje Dobrý? | Katana | Obecné Hardware Chat | 6 | 14. února 2009 15:40 |
| Je můj systém dost dobrý? | MystikalDawn | Obecné Hardware Chat | 6 | 23. listopadu 2008 08:50 |
| Je to dobrý domov-postavený systém? | leehall | Obecné Hardware Chat | 5 | 5. září 2008 01:52 |
| Systémové specifikace, jsem udělal dobře? | Lexmark | Obecné Hardware Chat | 3 | 26 října 2007 20:00 |
| Thread Nástroje | |
| |