![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι πραγματικά σχεδιάζει να αγοράσει το τιμόνι να παίζει ΠΤΚ .Ένας φίλος είπε ότι δεν θα πρέπει να δαπανηθεί λιγότερο από 150 € (σε λίρες;) και ότι η αχίλλειος πτέρνα ήταν τα πετάλια δεν το ίδιο το τιμόνι ... ακούγεται σαν ήταν λογικό. Είμαι, επίσης, να αναρωτιέται αν μου systemwould χρειάζεται αναβάθμιση. Ένα και μισό χρόνια πριν αγόρασα τον υπολογιστή μου στο Aldi και το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει είναι sofar έχοντας θέσει άλλο Gb μνήμη RAM για να είναι ... Έχω μια Gforce 6100 n Δύναμη 404, έναν Athlon (tm) 64x2 3800 +2 GHertz. Τι θα συνιστούσατε; Οποιοσδήποτε από εσάς παίζει αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ: System: 1.2 GHz P3 ή ισοδύναμη RAM: 384 MB Video Memory: 32 MB Hard Drive Space: 1024 MB Other: πληκτρολόγιο και το ποντίκι
| |||
| |||
| £ 120 ακούγεται λίγο πολύ για ένα τιμόνι σας αν πρόκειται να παίξει με μόλις 1 παιχνίδι αυτό. όπως για τον υπολογιστή σας ποια κάρτα γραφικών ru χρησιμοποιείτε; αν η εσωτερική γραφικών GET A Κάρτα γραφικών:), αυτό το παιχνίδι φαίνεται είδους έτσι και ένα παλιό GeForce 8400gs ή 8600gt θα κάνουν πολύ καλά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από τα βλέμματα του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις Dave δημοσιεύτηκε, θα πρέπει να είναι εντάξει, το μόνο πρόβλημα που μπορεί να είναι με την κάρτα γραφικών αν είναι ολοκληρωμένο, αλλά μπορείτε να πάρετε μια αρκετά καλή κάρτα για περίπου £ 50 που θα είναι μια χαρά.
| |||
| |||
| Ναι, μου κάρτα γραφικών είναι ένα ολοκληρωμένο μία. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για μια καλή OS συστήματος, θα πρέπει να είναι υψηλή χρήση της CPU; | Theresonly1 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 24η Μαΐου 2009 10:27 |
| System Spec - Κατασκευάστηκε Καλό είναι αυτό; | katana | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 14 Φεβ 2009 15:40 |
| Μου είναι αρκετά καλό σύστημα? | MystikalDawn | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 23 Νοε 2008 08:50 |
| Είναι αυτό ένα καλό εγχώριας κατασκευής σύστημα; | leehall | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 5ο Σεπ 2008 01:52 |
| Σύστημα specs, έκανα καλά; | Lexmark | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 26 Οκτ 2007 20:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |