![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Ja sam zapravo planira kupiti volan za igranje GTR .Prijatelj je rekao da ne bi trebalo provesti manje od 150 € (u pounds?) I da je ahilova peta su bili pedale ne kotača sama ... zvuči kao da je smisao. Im 'isto tako, ako pitate moje systemwould trebate nadogradnju. Jedan i pol godina sam kupio moj pc na ALDI i jedina stvar koja je u međuvremenu promijenio sofar ima stavite drugu Gb RAM-a za njega ... Imam Gforce 6100 n Force 404, jedan Athlon (tm) 64x2 3800 +2 GHertz. Što biste preporučili? Svatko od vas svira ovo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minimum: Sustav: 1.2 GHz RAM P3 ili slično: 384 MB Video Memory: 32 MB Hard Drive Space: 1024 MB Other: tipkovnice i miša
| |||
| |||
| £ 120 zvuči malo puno za volan ako vaš će igrati samo 1 igru s njom. kao i za svoje računalo što grafičkom karticom ru koristite? ako je njegov interni grafika dobiti grafičkom karticom:), ova igra se čini vrsta stara pa geforce 8400gs ili 8600gt bi vam dobro. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od izgleda od toga, prema zahtjevima Dave pošta, to bi trebalo biti ok, jedini problem može biti sa grafičkom karticom ako je integrirana, ali možete dobiti prilično dobra kartica za oko £ 50 koji će biti u redu.
| |||
| |||
| Da, moja grafička kartica je integrirana jedan. Hvala na svim odgovorima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Za dobru Rad OS System, CPU Usage Treba biti visoka? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 4 | 24. svibanj 2009 10:27 |
| System Spec - Je li to Graditi dobro? | Katana | General Hardware Chat | 6 | 14. veljača 2009 15:40 |
| Moj sistem je dovoljno dobar? | MystikalDawn | General Hardware Chat | 6 | 23. studeni 2008 08:50 |
| Je li to dobar dom izgrađen sustav? | leehall | General Hardware Chat | 5 | 5. Sep 2008 01:52 |
| Sustav naočale, jesam li to dobro? | Lexmark | General Hardware Chat | 3 | 26. listopad 2007 20:00 |
| Thread Tools | |
| |