![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi there, Én valóban tervezi, hogy vásárol egy kormánykerék játszani GTR .A barátom azt mondta, nem töltenek kevesebb, mint 150 € (a font?), És az Achilles-sarka volt a pedálok nem maga a kerék ... hangzik el arról, értelme. Én is gondoltam, ha a systemwould szükséges a frissítést. Másfél évvel ezelőtt vettem én a pc ALDI és az egyetlen dolog, ami változott Sófár van annak hogy egy másik Gb RAM, hogy ez ... Van egy Gforce 6100 Force n 404, az Athlon (tm) 64x2 3800 +2 GHertz. Mit javasol? Bárki van e játszani? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minimum: System: 1,2 GHz-es P3 vagy ezzel egyenértékű RAM: 384 MB Video Memory: 32 MB Hard Drive Space: 1024 MB Egyéb: billentyűzet és egér
| |||
| |||
| 120 £ hangzik egy kicsit sok egy kormánykerék, ha megyünk játszani csak 1 játék vele. mint a számítógép grafikus kártya ru mit használ? Ha a belső grafikák GET A grafikus kártya:), ez a játék úgy tűnik, a régi fajta így a GeForce 8400gs vagy 8600gt volna jól. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az is látszik, hogy a követelmények Dave hirdették meg kell állapítani, rendben van, az egyetlen probléma lehet, a grafikus kártya, ha az integrált, de akkor kap egy jó kártya, amely mintegy 50 £ lesz.
| |||
| |||
| Igen, a grafikus kártya egy integrált egyet. Köszönöm az összes választ. |