![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, Aš iš tikrųjų planuoja įsigyti vairo žaisti GTR .Draugui pasakiau neturėtų išleisti mažiau nei 150 € (svarais?) Ir kad Achilo kulnas buvo pedalai ne pats vairas ... atrodo buvo logiška. Aš taip pat įdomu, jei mano systemwould reikia atnaujinti. Pusantrų metų nusipirkau savo pc ne Aldi ir vienintelis dalykas, kuris buvo pakeistas sofar daro įdėti kitą Gb RAM tai ... Turiu GForce 6.100 N jėga, 404, Athlon (tm) 64x2 3800 +2 GHertz. Ką galėtumėte rekomenduoti? Kiekvienas iš jūsų žaidžia tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minimum: System: 1.2 GHz P3 ar lygiavertis RAM: 384 MB Video atmintis: 32 MB Hard Drive Space: 1024 MB Other: Keyboard and Mouse
| |||
| |||
| £ 120, skamba labai už vairo jei jūsų ruošiatės žaisti tik 1 žaidimą su juo. kaip kompiuteryje, ką grafikos plokštę RU naudojate? jei jos vidaus grafika Gaukite Graphics Card:), šis žaidimas atrodo rūšies senų tiek GeForce 8400GS arba 8600GT bus jums gerai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuo atrodo, kad jis, atsižvelgiant į reikalavimus, Dave paskelbtas, jis turėtų būti ok, tik problema gali būti su grafikos plokštę, jei jis yra integruotas, bet galima gauti pakankamai gerų kortelė maždaug £ 50, kuri bus gerai.
| |||
| |||
| Taip, mano vaizdo plokštė yra integruota viena. Ačiū už visus atsakymus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Už gerus darbo OS, turėtų CPU naudojimas bus didelis? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 24, 2009 10:27 |
| Sistemos Spec - Ar tai sukurti gerą? | Katana | General Hardware Chat | 6 | 14 vasaris 2009 15:40 |
| Ar mano sistema pakankamai geras? | MystikalDawn | General Hardware Chat | 6 | Lapkritis 23, 2008 08:50 |
| Ar tai geras namas pastatytas sistema? | leehall | General Hardware Chat | 5 | 5 rugsėjis 2008 01:52 |
| Svaidytuvo, o aš tai gerai? | Lexmark | General Hardware Chat | 3 | 26 spalis 2007 20:00 |
| Temos įrankiai | |
| |