![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, Jestem rzeczywiście planuje kupić kierownicę do gry GTR .Znajomy powiedział, że nie powinna wydawać mniej niż 150 € (w funtach?) I że piętą achillesową były pedały nie koło siebie ... brzmi jak to miało sens. Jestem również zastanawiać, jeśli moje systemwould konieczność aktualizacji. Jeden i pół roku temu kupiłem komputer w Aldi i jedyną rzeczą, że został zmieniony sofar jest wprowadzenia innego GB RAM do niego ... Mam Gforce 6100 n Force 404, jedno Athlon (tm) 64x2 3800 +2 GHertz. Co Pan polecić? Każdy z was gra jest? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minimum: System: 1.2 GHz, P3 lub równoważne RAM: 384 MB Video Memory: 32 MB miejsca na dysku twardym: 1024 MB Inne: Klawiatura i mysz
| |||
| |||
| £ 120 brzmi trochę dużo do kierownicy, jeśli zamierzasz grać tylko 1 grę z nim. jak na komputerze, co ru za pomocą karty graficznej? jeśli jej wewnętrznych grafiki GET A Karta graficzna:), ta gra wydaje rodzaju stare więc GeForce 8400gs lub 8600gt to zrobić dobrze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z niecierpliwością na to, zgodnie z wymaganiami Dave wysłana, należy ok, tylko problem może być z kartą graficzną, jeśli jest włączone, ale można dostać dość dobre karty za ok. £ 50, która będzie dobrze.
| |||
| |||
| Tak, moja karta graficzna jest zintegrowana jeden. Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi. |