![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, Sunt de fapt, de planificare pentru a cumpara un volan pentru a reda GTR .Un prieten a spus ca nu ar trebui să petreacă mai puţin de 150 € (in Lire?) Şi că au fost Achile toc de pedale nu volan sine ... sună ca el a făcut un sens. Sunt de asemenea, întrebam dacă-mi systemwould nevoie de un upgrade. Unul ani şi jumătate în urmă am cumpărat PC-ul meu de la ALDI şi singurul lucru care a fost schimbat sofar se pune cu un alt GB RAM la el ... Am un Gforce 6100 n Force 404, un Athlon (tm) 64x2 3800 +2 GHertz. Ce aţi recomanda? Oricine acest joc de tine? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MINIME: System: 1.2 GHz P3 sau echivalent RAM: 384 MB de memorie video: 32 MB spaţiu pe hard disk: 1024 MB Altele: Tastatură şi Mouse
| |||
| |||
| £ 120 sună un pic cam mult pentru un volan, dacă vă vor juca doar 1 joc cu ea. ca şi pentru ceea ce grafica pe computer, folosind card de ru? dacă sale interne grafică OBTINETI O placă grafică:), acest joc pare a fi un fel de vechi, deci GeForce 8400gs sau 8600gt ar face bine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Din pare a acesteia, în conformitate cu cerinţele Dave post, ar trebui să fie ok, singura problemă ar putea fi cu placă grafică în cazul în care este integrat, dar puteţi obţine o carte destul de bună în jur de £ 50 pentru care va fi bine.
| |||
| |||
| Da, îmi este o placă grafică integrată o. Multumesc pentru toate raspunsurile. |