![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já jsem vlastne plánujete kúpu volante hrať GTR .Priateľ povedal bych ne tráviť menej ako 150 € (v librách?) A že Achillova päta bola pedále nie sú kolo sama ... to vyzerá ako to malo zmysel. Som tiež zaujímalo, či môj systemwould potrebujete upgrade. Jeden a pol rokmi som kúpil môj PC v Aldi a jediná vec, ktorá sa zmenila sofar má dať iné GB RAM na to ... Mám GForce 6100 n force 404, čo je Athlon (tm) 64x2 3800 +2 GHertz. Čo by ste odporučiť? Ktokoľvek z vás hrá to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MINIMÁLNE: Systém: 1.2 GHz alebo ekvivalent P3 RAM: 384 MB Video Memory: 32 MB miesta na disku: 1024 MB Iné: Klávesnica a myš
| |||
| |||
| £ 120 znie trochu moc za volant, pokiaľ váš bude hrať len 1 hru s ním. ako je pre váš počítač, aké grafické karty ru používate? je-li jeho vnútornej grafickú GET grafickú kartu:), táto hra javí ako druh starý takže GeForce 8400GS alebo 8600gt by si dobre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od vyzerá to, podľa požiadaviek Davea posta, že by malo byť v poriadku, jediný problém môže byť s grafickou kartou, ak je integrovaný, ale môžete získať pomerne dobré karty za cca 50 libier, ktorá bude v pohodě.
| |||
| |||
| Áno, moja grafická karta je integrovaná jedna. Vďaka za všetky odpovede. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pre dobré pracovné OS systéme, by mali byť vysoké zaťaženie CPU? | Theresonly1 | Operačné systémy Windows | 4 | 24. máj 2009 10:27 |
| Systém Spec - Je to Kompiluje Dobrý? | Katana | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 14. februára 2009 15:40 |
| Je môj systém dosť dobrý? | MystikalDawn | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 23. novembra 2008 08:50 |
| Je to dobrý domov-postavený systém? | leehall | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 5. septembra 2008 01:52 |
| Systémové špecifikácie, som urobil dobre? | Lexmark | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 26 októbra 2007 20:00 |
| Thread Tools | |
| |