![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, Ја сам заправо планира купити волан за играње ГТР .Пријатељ је рекао да не би требало спровести мање од 150 € (у поундс?) И да је ахилова пета су били педале не точкова сама ... звучи као да је смисао. Им 'исто тако, ако питате моје сыстемуоулд требате надоградњу. Један и по година сам купио мој пц на АЛДИ и једина ствар која је у међувремену променио софар има ставите другу ГБ РАМ-а за њега ... Имам Гфорце 6100 н Форце 404, један Атхлон (тм) 64кс2 3800 +2 ГХертз. Шта бисте препуштено? Свако од вас свира ово? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Минимум: Систем: 1/2 ГХз РАМ П3 или слично: 384 МБ Видео Меморы: 32 МБ Хард Дриве Спаце: 1024 МБ Отхер: тастатуре и миша
| |||
| |||
| £ 120 звучи мало пуно за волан ако ваш ће играти само 1 игру са њом. као и за своје рачунар што графичком картицом ру користите? ако је његов интерни графика добити графичком картицом:), ова игра се чини врста стара па ГеФорце 8400гс или 8600гт би вам добро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Од изгледа од тога, према захтевима Даве фаст, то би требало бити ок, једини проблем може бити са графичком картицом ако је интегрисана, али можете добити прилично добра картица за око £ 50 који ће бити у реду.
| |||
| |||
| Да, моја графичка картица је интегрисана један. Хвала на свим одговорима. |