![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, на самом деле я збирався купити кермо, щоб грати GTR .Друг сказав, що я повинен витрачати не менше 150 € (у фунтах?), І що ахіллесовою п'ятою були педалі не самому кермі ... звучить як це мало сенс. Я теж цікаво, якщо моя systemwould необхідності оновлення. Півтора роки тому я купив комп'ютер у Альдо і єдина річ, яка була змінена ГНФАР надає Іншими Гб ОЗУ до неї ... Я Gforce 6100 N 404 сил, Athlon (TM) 64x2 3800 2 GHertz. Що б ви порекомендували? Кожен з вас грає це? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мінімальні: Система: 1,2 ГГц P3 або аналогічний Оперативна пам'ять: 384 Мб відеопам'яті: 32 Мб на жорсткому диску: 1024 Мб Інші: клавіатура і миша
| |||
| |||
| £ 120 звуків забагато за кермо, якщо ваш збираємося грати тільки 1 гру з ним. Що стосується вашого комп'ютера, що відеокарта RU використовуєте? , Якщо її внутрішня графіка GET відеокарти:), ця гра здається виду старим тому GeForce 8400GS і 8600GT буде вам добре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Судячи з її, відповідно до вимог Дейв Написав, воно повинно бути в порядку, єдина проблема може бути з графічною картою, якщо вона є комплексною, але ви можете отримати досить хорошу карту близько £ 50, який буде добре.
| |||
| |||
| Так, моя відеокарта комплексний характер. Дякуємо за всі відповіді. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Для гарної робочої ОС системи, повинні бути завантаження ЦП високою? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 4 | 24 травня 2009 10:27 |
| Система Spec - Хіба це побудувати гарне? | Катана | Генеральний обладнання чат | 6 | 14 лютого 2009 15:40 |
| Лі моя система досить добре? | MystikalDawn | Генеральний обладнання чат | 6 | 23 листопада 2008 08:50 |
| Чи є це гарною домашньої роботи системи? | leehall | Генеральний обладнання чат | 5 | 5 вересня 2008 01:52 |
| Система специфікації, я зробив доброго? | Lexmark | Генеральний обладнання чат | 3 | 26 жовтня 2007 20:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |