menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Pevnost 2 Team Trouble

Reply

Thread Nástroje
Old 14 leden 2008, 05:35
Xao
Člen Skupina

Default Pevnost 2 Team Trouble

Mám Acer Aspire 5050/5051 notebooku s těmito parametry:

- AMD Turion 640 Mobile, 2GHz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM

Problém Mám se s Team Pevnost 2. Teď jsem si přečíst o mé kartě a patrně nepodporuje Phongovo stínování, ale podporuje Gouraud stínování. Když jsem běžet v DirectX 9, je občas havaruje s modrou obrazovkou a nečitelný text. Také částic efekty, jako je to Medic "uzdravujte ray" nezobrazovaly. Teď je problém, když jsem běžet v DX8.1. Funguje to, a účinky práci, ale Uber-Charge nefunguje správně (buď neukáže, nebo prostě dělá znak úplně modrá), a Gouraud stínování není povolen vůbec. Také v obličejové animace nepracují buď DX úrovni. Díval jsem se na video z Youtube
a osoby, hrající byl spuštěn tF2 v DX8.1, jeho hra má Gouraud stínování a pracovní Uber-Charge. Pokud bych mohl dostat práci v 8.1 a hledáte rád, že bych byl šťastný. Tak jsem přemýšlel, Ví někdo, zda a jak se mohu dostat pracuje jako video? Díky.

* I zkopírován z mého Parní tohoto fóra téma
Old 14 leden 2008, 08:44
Xao
Člen Skupina

Default Pevnost 2 Team Trouble

Oh, procesor "AMD Turion 640 Mobile, 2GHz" Musím říci, 64 Mobile, ne 640.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Webové stránky pro mé plavat tým rayparrish Web Design, hosting & SEO 0 17. června 2009 05:52
Sláva, na počítačové Juice Team ... Spasitel Společenství Novinky a chat 3 24. listopadu 2008 10:22
Malware tým mohl byste se podívat na záznam z Hijackthis. SgtBillcoJD Virus, spyware a bezpečnost 5 18. říjen 2008 13:28
Team tvrze 2 Volný víkend Stáhnout SocialWarfare PC a herní konzole 0 29. dubna 2008 18:33
WMP 11 trouble Running_on_empty Multimedia & Kodeky 11 10. února 2008 15:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.