Έχω ένα Acer Aspire 5050/5051 laptop με αυτά τα χαρακτηριστικά:
- AMD Turion 640 Mobile, 2ghz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM
Το πρόβλημα που έχω είναι με το Team Fortress 2. Τώρα, έχω διαβάσει για την κάρτα μου, και αυτό προφανώς δεν υποστηρίζει Phong σκίαση, αλλά υποστηρίζει Gouraud σκίαση. Όταν εκτελούνται στο DirectX 9, που μερικές φορές κολλάει με μια μπλε οθόνη και δυσανάγνωστο κείμενο. Επίσης, οι επιπτώσεις των σωματιδίων, όπως είναι η Νοσοκόμος της "επουλωθούν ray" δεν εμφανίζονται. Τώρα, το πρόβλημα είναι όταν θα τρέχει στο DX8.1. Είναι έργα, εργασίες και τα αποτελέσματα, αλλά το Uber-Charge δεν λειτουργεί σωστά (είτε δεν εμφανιστεί, ή απλά να κάνει το χαρακτήρα εντελώς μπλε), και σκίαση Gouraud δεν έχει ενεργοποιηθεί σε όλα. Επίσης, ο πρόσθιος animations δεν λειτουργούν είτε σε επίπεδο DX. Είδα ένα βίντεο στο YouTube
και το πρόσωπο που παίζει η λειτουργία tF2 στο DX8.1, και το παιχνίδι έχει Gouraud σκίαση, και μια ομάδα εργασίας Uber-Charge. Αν μπορούσα να το εργάζονται σε 8.1 και αναζητούν όπως και ότι θα ήθελα να είναι ευτυχισμένη. Έτσι, Αναρωτιόμουν, Ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να το αποκτήσουν εργασίας, όπως το βίντεο; Ευχαριστώ.
* I αντιγραφούν σε αυτή μου Ατμοστρόβιλος Φόρουμ θέμα