μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Team Fortress 2 Πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 05:35
Xao
Μέλος Ομάδα

Default Team Fortress 2 Πρόβλημα

Έχω ένα Acer Aspire 5050/5051 laptop με αυτά τα χαρακτηριστικά:

- AMD Turion 640 Mobile, 2ghz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM

Το πρόβλημα που έχω είναι με το Team Fortress 2. Τώρα, έχω διαβάσει για την κάρτα μου, και αυτό προφανώς δεν υποστηρίζει Phong σκίαση, αλλά υποστηρίζει Gouraud σκίαση. Όταν εκτελούνται στο DirectX 9, που μερικές φορές κολλάει με μια μπλε οθόνη και δυσανάγνωστο κείμενο. Επίσης, οι επιπτώσεις των σωματιδίων, όπως είναι η Νοσοκόμος της "επουλωθούν ray" δεν εμφανίζονται. Τώρα, το πρόβλημα είναι όταν θα τρέχει στο DX8.1. Είναι έργα, εργασίες και τα αποτελέσματα, αλλά το Uber-Charge δεν λειτουργεί σωστά (είτε δεν εμφανιστεί, ή απλά να κάνει το χαρακτήρα εντελώς μπλε), και σκίαση Gouraud δεν έχει ενεργοποιηθεί σε όλα. Επίσης, ο πρόσθιος animations δεν λειτουργούν είτε σε επίπεδο DX. Είδα ένα βίντεο στο YouTube
και το πρόσωπο που παίζει η λειτουργία tF2 στο DX8.1, και το παιχνίδι έχει Gouraud σκίαση, και μια ομάδα εργασίας Uber-Charge. Αν μπορούσα να το εργάζονται σε 8.1 και αναζητούν όπως και ότι θα ήθελα να είναι ευτυχισμένη. Έτσι, Αναρωτιόμουν, Ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να το αποκτήσουν εργασίας, όπως το βίντεο; Ευχαριστώ.

* I αντιγραφούν σε αυτή μου Ατμοστρόβιλος Φόρουμ θέμα
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 08:44
Xao
Μέλος Ομάδα

Default Team Fortress 2 Πρόβλημα

Ω, τον επεξεργαστή "AMD Turion 640 Mobile, 2ghz" θα πρέπει να πούμε 64 Mobile, δεν 640.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δικτυακός τόπος για κολύμπι μου ομάδα rayparrish Web Design, Hosting & SEO 0 17 Ιουν 2009 05:52
Δόξα, με την Computer Team Juice ... Σωτήρος Κοινότητας Νέα & Chat 3 24 Νοε 2008 10:22
Malware ομάδα θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το ημερολόγιο των Hijackthis. SgtBillcoJD Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 18 Οκτ 2008 13:28
Team Fortress 2 Δωρεάν Download Weekend SocialWarfare PC & Console Gaming 0 29 Απρ 2008 18:33
WMP 11 κόπο Running_on_empty Multimedia & Codecs 11 10 Φεβ 2008 15:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.