manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Team Fortress 2 Trouble

Reply

Thread Tools
Old 14 siječanj 2008, 05:35
Xao
Member Group

Default Team Fortress 2 Trouble

Imam laptop Acer stremiti 5050/5051 naočale s ovim:

- 640 AMD Turion Mobile, 2ghz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM

Problem je što sam s tim Tvrđava 2. Sada sam pročitao o mojim karticu, a navodno ga ne podržava Phong sjenčanje, ali podržava Gouraud zatamnjenje. Našto JA trčanje in DirectX 9, ona povremeno crashes s plavom zaslonu i nečitak teksta. Također, particle efekte, kao što je Medic's "izliječiti ray" ne prikazuju. Sad, problem je kad sam u vožnji DX8.1. Ona radi i efekata rada, ali je über-Charge ne radi ispravno (ili ne pokazuje prema gore, ili samo daje karakter potpuno plava), a Gouraud nijansiranje nije omogućeno at all. Također, animacije lica ne rade u bilo DX razini. Gledao sam video na YouTube
i osoba je pokrenut igranje tF2 u DX8.1 i njegova igra ima Gouraud sjenčanje, a radno über-Charge. Ako sam mogao dobiti Internet rad u 8,1 i gleda kao da bih biti sretna. Dakle, bio sam zadivljen, ako se bilo tko znati i kako ja mogu dobiti Internet rad kao video? Hvala.

* JA kopiran ovaj moj Parna Forume off topic
Old 14 siječanj 2008, 08:44
Xao
Member Group

Default Team Fortress 2 Trouble

Oh, procesora "AMD Turion 640 Mobile, 2ghz" bi rekao 64 Mobile, a ne 640.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Web stranica za moje plivati team rayparrish Web Dizajn, Hosting & SEO 0 17. lipnja 2009 05:52
Slava, na računalo Sok ekipa ... Spasitelj Community News & Chat 3 24. studeni 2008 10:22
Zaštita od zlonamjernih programa reprezentacija mogla imate pogled na ove Hijackthis log. SgtBillcoJD Virus, Spyware i sigurnost 5 18. listopad 2008 13:28
Team Fortress 2 Weekend Free Download SocialWarfare PC & konzole Igre 0 29. travanj 2008 18:33
Wmp 11 nevolje Running_on_empty Multimedija i kodeci 11 10. veljača 2008 15:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.