kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Team Fortress 2 Trouble

Reply

Téma eszközök
Old Január 14, 2008, 05:35
Xao
Csoport tagja

Default Team Fortress 2 Trouble

Van egy Acer Aspire 5050/5051 laptop ezekkel specs:

- AMD Turion 640 Mobile, 2GHz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM

A probléma Van is a Team Fortress 2. Nos, én is olvastam én kártyát, és úgy tűnik, hogy nem támogatja a Phong árnyékoló, de támogatja Gouraud árnyékolás. Amikor fut, a DirectX 9, hogy időnként lefagy a kék képernyő és olvashatatlan szöveg. Továbbá, a részecskeméret hatások, mint például a Medic a "gyógyítani ray" nem mutatnak fel. Nos, a probléma az, amikor fut DX8.1. Úgy működik, és a hatások, működik, de az Uber-Charge nem működik (vagy nem jelenik meg, vagy csak teszi a karakter teljesen kék), és Gouraud árnyékolás nincs engedélyezve egyáltalán. Is, az arc-animációk nem működnek, bármelyik DX szinten. Láttam egy videót a YouTube-on
és az a személy játszik futott TF2 a DX8.1, és a játszma Gouraud árnyékolás, és a munkaidő Uber-Charge. Ha én is értem, amelyek 8,1 és úgy néz ki, mint, hogy én lennék boldog. Szóval, arra gondoltam, nem tudom, ha bárkinek, és hogyan tud ez dolgozik, mint a videót? Köszönöm.

* Másoltam le én Vízgőzt Fórum téma
Old Január 14, 2008, 08:44
Xao
Csoport tagja

Default Team Fortress 2 Trouble

Ó, a feldolgozó "AMD Turion 640 Mobile, 2GHz" kell mondani 64 Mobile, 640 nem.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.