mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Team Fortress 2 Trouble

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 14, 2008, 05:35
Xao
Narys

Default Team Fortress 2 Trouble

Turiu Acer Aspire 5050/5051 nešiojamas kompiuteris su šiais Specifikacijos:

- AMD Turion 640 Mobile 2GHz
- ATI Radeon Xpress 1.100
- 1GB RAM

Turiu problema yra su Team Fortress 2. Dabar aš jau perskaičiau apie savo kortelę, ir matyt jis nepalaiko Phong jautrūs, bet ji remia Gouraud shading. When I run DirectX 9, tai kartais avarijų su mėlynas ekranas ir perskaityti tekstą. Be to, dalelių poveikį, pavyzdžiui, Medic's "išgydyti Ray" nėra rodomas. Dabar problema yra, kai aš skaičiuoti DX8.1. Jis veikia, ir poveikis darbo, bet super-Charge tinkamai neveikia (arba nerodo, ar tiesiog tampa pobūdis visiškai mėlynos spalvos) ir Gouraud shading nėra įgalinti visų. Be to, veido animacija neveikia arba DX lygį. Aš žiūrėdavau į Youtube video
ir asmuo žaisti bėgo TF2 į DX8.1, ir jo žaidimas yra Gouraud shading, ir dirba super-Charge. If I could get it working 8.1 ir atrodyti, kad būčiau laimingas. Taigi, man buvo įdomu, ar kas nors žino, jei ir kaip aš galiu gauti ji dirba kaip vaizdo? Ačiū.

* Aš tai nukopijuotas nuo mano Garų Forum topic
Old Sausis 14, 2008, 08:44
Xao
Narys

Default Team Fortress 2 Trouble

Oi, procesorius "AMD Turion 640 Mobile 2GHz" reikia pasakyti 64 Mobile, ne 640.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Tinklalapis mano plaukimo komanda rayparrish Web Design, Hosting & SEO 0 Birželis 17, 2009 05:52
Ačiū, kad kompiuteris Sultys komanda ... Saviour Community News & Chat 3 Lapkritis 24, 2008 10:22
Kenkėjiškų programų grupės gali būti Jums per šį HijackThis išvaizdą. SgtBillcoJD Virus, Spyware & Security 5 18 spalis 2008 13:28
Team Fortress 2 Free Weekend Atsisiųsti SocialWarfare PC & konsolės Žaidimai 0 Balandis 29, 2008 18:33
WMP 11 bėdų Running_on_empty Multimedia & Codecs 11 10 vasaris 2008 15:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.