rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Team Fortress 2 Trouble

Reply

Narzędzia wątku
Old 14 stycznia 2008, 05:35
Xao
Członek grupy

Mam laptopa Acer Aspire 5050/5051 z tymi specyfikacjami:

- AMD Turion 640 Mobile, 2GHz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM

Problem Mam się z Team Fortress 2. Teraz mogę już czytać o mojej karty, a to najwyraźniej nie obsługuje Phong cieniowania, ale popiera Gouraud cieniowania. Kiedy uruchomić w trybie DirectX 9, czasami pada z niebieskim ekranie i nieczytelny tekst. Poza tym efekty cząsteczek, takich jak Medic's "uzdrowić ray" nie pojawiają się. Teraz, kiedy problem jest uruchomiony w DX8.1. To działa, a efekty pracy, ale Uber-Charge nie działa poprawnie (albo nie pojawi się, lub po prostu sprawia, że postać całkowicie niebieski), a Gouraud cieniowania nie jest aktywny na wszystkich. Ponadto, animacje twarzy nie pracują albo w DX poziomie. I watched a video on Youtube
i osoby gra została uruchomiona tF2 w DX8.1, a jego gra ma Gouraud cieniowania i pracy Uber-Charge. Jeśli mógłbym dostać ono pracujących w 8.1 i jak się, że byłbym zadowolony. Tak, zastanawiałem się, czy ktoś wie, czy i jak mogę jej pracy, takich jak film? Dzięki.

* Skopiowałem ten off my Para Forum topic
Old 14 stycznia 2008, 08:44
Xao
Członek grupy

Och, przetwórca "AMD Turion 640 Mobile 2GHz" powiedzieć 64 Mobile, a nie 640.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.