menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Pevnosť 2 Team Trouble

Reply

Thread Tools
Old 14 január 2008, 05:35
Xao
Člen Skupina

Default Pevnosť 2 Team Trouble

Mám Acer Aspire 5050/5051 notebooku s týmito parametrami:

- AMD Turion 640 Mobile, 2GHz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM

Problém Mám sa s Team Pevnosť 2. Teď jsem si prečítať o mojej karte a patrně nepodporuje Phongovo tieňovanie, ale podporuje Gouraud tieňovanie. Keď som plynúť v DirectX 9, je občas havaruje s modrou obrazovkou a nečitateľný text. Tiež častíc efekty, ako je to Medic "uzdravujte ray" nezobrazovali. Teraz je problém, keď som plynúť v DX8.1. Funguje to, a účinky prácu, ale Uber-Charge nefunguje správne (buď neukáže, alebo jednoducho robí znak úplne modrá), a Gouraud tieňovanie nie je povolený vôbec. Tiež v tvárové animácie nepracujú buď DX úrovni. Díval som sa na video z Youtube
a osoby, hrajúce bol spustený tF2 v DX8.1, jeho hra má Gouraud tieňovanie a pracovné Uber-Charge. Ak by som mohol dostať prácu v 8.1 a hľadáte rád, že by som bol šťastný. Tak jsem přemýšlel, Vie niekto, či a ako sa môžem dostať pracuje ako video? Vďaka.

* I skopírovaný z môjho Parné tohto fóra tému
Old 14 január 2008, 08:44
Xao
Člen Skupina

Default Pevnosť 2 Team Trouble

Oh, procesor "AMD Turion 640 Mobile, 2GHz" Musím povedať, 64 Mobile, ne 640.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Webové stránky pre moje plavat tím rayparrish Web Design, hosting & SEO 0 17. júna 2009 05:52
Sláva, na počítačové Juice Team ... Spasitel Spoločenstva Novinky a chat 3 24. novembra 2008 10:22
Malware tím mohol by ste sa pozrieť na záznam z Hijackthis. SgtBillcoJD Virus, spyware a bezpečnosť 5 18. október 2008 13:28
Team tvrze 2 Voľný víkend Stiahnuť SocialWarfare PC a herné konzoly 0 29. apríla 2008 18:33
WMP 11 trouble Running_on_empty Multimedia & Kodeky 11 10. februára 2008 15:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.