мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Теам фортресс 2 троубле

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Мар 2008, 05:35
Мембер Гроуп

Default Теам фортресс 2 троубле

Имам лаптоп Ацер стремити 5050/5051 наочаре са овим:

- 640 АМД Турион Мобиле, 2ГХз
- АТИ Радеон Кспресс 1100
- 1ГБ РАМ

Проблем је што сам са тим Тврђава 2. Сада сам прочитао о мојим картицу, а наводно га не подржава Пхонг Сенке, али подржава Гоурауд затамњење. Нашто ЈА трчање ин ДирецтКс 9, она повремено црасхес са плавом екрану и нечитак текста. Такође, партицију ефекте, као што је Медиц'с "излечити раы" не приказују. Сад, проблем је кад сам у вожњи ДКС8.1. Она ради и ефеката рада, али је ӱбер-Цхарге не ради исправно (или не показује према горе, или само даје карактер потпуно плава), а Гоурауд нијансирање није омогућено ат алл. Такође, анимације лица не раде у било ДКС нивоу. Гледао сам видео на ЫоуТубе
и лице је покренут играње тФ2 у ДКС8.1 и његова игра има Гоурауд Сенке, а радно ӱбер-Цхарге. Ако сам могао добити то рад у 8,1 и гледа као да бих бити сретна. Дакле, био сам задивљен, ако се било ко да зна и како ја могу добити то рад као видео? Хвала.

* ЈА примерка овај мој Парни Форум офф топиц
Old 14. Мар 2008, 08:44
Мембер Гроуп

Default Теам фортресс 2 троубле

Ох, процесора "АМД Турион 640 Мобиле, 2ГХз" би рекао 64 Мобиле, а не 640.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц