![]() |
|
| |||
| |||
| Bu özellikleri ile bir Acer Aspire 5050/5051 dizüstü var: - AMD Turion 640 Mobil, 2ghz - ATI Radeon Xpress 1100 - 1GB RAM Ben sorun yaşıyorum Sorun Team Fortress 2 ile. Şimdi, benim kartı, ve okuyun sonra görünüşte bu Phong gölgeleme desteklemiyor, ancak Gouraud gölgeleme destekler. Ben DirectX 9 çalıştırdığınızda, bazen mavi bir ekran ve okunmaz metin ile çöker. Ayrıca, böyle bir Mediç's "" görünmez yapmak ışını iyilesmektedir olarak parçacık etkileri. Şimdi, sorun ben DX8.1 olarak çalıştırılır. Bu ve etkileri iş çalışır, ancak bu über-Charge düzgün çalışmıyor (ya, veya göstermek değil sadece) karakteri tamamen mavi yapar ve Gouraud gölgeleme hiç etkin değil. Ayrıca, yüz animasyonları ya DX düzeyde çalışmıyor. Ben YouTube'da bir video izledim ve kişi oynarken tF2 DX8.1, ve çalışıyordu onun oyun gölgeleme Gouraud var ve çalışan bir über-şarj edin. Eğer bunu 8,1 çalışan ve bu memnuniyet duyarım gibi alabilir. Ben merak ediyorum eğer ve nasıl video gibi çalışan alabilirsiniz, herkes biliyor? Teşekkürler. ![]() * Ben Buhar Forumlar konu dışı bu kopyalanır |
|
| |||
| |||
| Oh, işlemci "Mobil, 2ghz AMD Turion 640" demeli 64 Mobil değil, 640. |