менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Team Fortress 2 Trouble

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 січня 2008, 05:35
Xao
Член групи

У мене Acer Aspire 5050/5051 ноутбук з цими специфікації:

- AMD Turion 640 Mobile, 2GHz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM

Проблема в мене це з Team Fortress 2. Тепер, я читав про мою карті, і, мабуть, він не підтримує Фонг затінення, але він підтримує Гуру затінення. Коли я запускаю в DirectX 9, він іноді закривається з синім екраном і нечитаний текст. Крім того, ефекти частинок, таких, як медико'S "залікувати Луч" не з'являється. Тепер проблема, коли я запускаю в DX8.1. Вона працює, і наслідки роботи, але супер-Charge не працює належним чином (або не з'являється, або просто робить характер абсолютно синій), і Гуро затінення не включена на всіх. Крім того, лицьова анімація не працює ні в рівня DX. Я дивився відео на Youtube
і особи, які грають біг TF2 в DX8.1, і його гра Гуру затінення, і робочий Прибери-заряду. Якщо б я міг отримати його, що працюють в 8.1 і схожий, що я був би щасливий. Таким чином, мені цікаво, Хто-небудь знає, коли і як я можу отримати він працює як відео? Спасибо.

* Я скопіював це з моєю темою Парові форуми
Old 14 січня 2008, 08:44
Xao
Член групи

Ах, процесор "AMD Turion 640 Mobile, 2GHz" повинні сказати 64 Mobile, а не 640.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.