![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Айв имаш нова работа като техник DataCenter и работа на смени, така понеделник-петък, плюс почивните дни, вечери, празници и да се премине чао през нощта или когато поради своя единствен в сградата ви поеме и после някой поема от Вие все пак се движи по Im мисля за получаване на PSP I havnt наистина взети всякакви внимание при получаване на DSi но Im отворен за мнения какво ли мислиш за мен получавам PSP също така има ли някакви новини по нов очаквайте!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че до голяма степен зависи какво искаш да правиш с него.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще мисля, че би било по-добре от с Samsung NC10 или нещо такова. Далеч по-интересен, по-полезни, по-способни, и ви позволяват да се получи на интернет в надяваме на blazingly бързи скорости на datacentre (двойка сто megs може би?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, мина почти на моето PSP остарели, с изключение на редовните PSP игри. Дълъг живот на батерията .. и клавиатура!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз ще мисля, че може би в действителност можете да работят и вършат работа, която се изплаща за ................. LOL Добре, сега, когато сме всички имаше смях, не мога да говоря за "Самсунг", че сървърът споменато, но не са използвали моите дъщери DS няколко пъти. Това е забавно. Също така, като Хибридни споменатите, може да получите онлайн с ДС, може ли с PSP? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
За "Самсунг" е само едно от онези малки лаптопи, да намеря мина доста полезна за отстраняване на неизправности мрежи и т.н., както и, нещо, за да си помисля.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Бих върна почти всичко вече бе споменато .. Само едно нещо, да взема за Да, PSP 3000 наскоро бе освободен, следващата "производство" на PSP. Забележка: Що се отнася до конзолата поколения са говорили за, разликата между PSP-1000, 2000 и 3000 не е класифицирана като "поколение"
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Няма никаква причина да си купя един "нов" PSP все пак, повечето от тяхната полезност идва от собствени фърмуер.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Но вие не можете да ПИН всичко на фърмуера - случаите са постепенно slimmer има и по-леки (The 2000 се nicknamed "тънък и Lite") и 3000 в действителност е по-голям екран с висока резолюция.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мислене за нова графична карта. | katana | Графика на карти & Монитори | 11 | 29-ти Ноември, 2009 16:42 |
| Мисля си за закупуване на течни Охладителна система | antirem | Случаи & Power Доставки | 4 | 21 май 2009 г. 13:24 |
| Мисля си за Macbook | Keys767 | Лаптопи, Mobiles & текст | 12 | 4 Август 2008 17:33 |
| Мисля си за overclocking тетрадка GPU | nvidiaguy8600 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 8 Декември 2007 18:37 |
| В PSU Im мисленето на Първи | Wiseman | Случаи & Power Доставки | 2 | 12 Авг 2007 11:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |