![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| IVE dostal novou práci jako technik DataCenter a jeho práci ve směnách, aby po-pá plus víkendy, večery, svátky a předávat bye v noci, nebo kdykoliv, protože vaše jediná v budově vám převzít a pak někdo převezme od Vás, přesto dál im přemýšlel, jak dostat psp I havnt opravdu žádná pozornost při získávání DSi ale im otevřen pro zobrazení co si kluci myslí o mně získání psp také nějaké zprávy o novou brzy!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že to do značné míry záleží, co chceš dělat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si myslíš, že by bylo lepší ze s Samsung NC10, nebo tak něco. Mnohem zajímavější, užitečnější, schopnější, a umožní vám získat na internetové adrese snad se rychle blazingly rychlostech na datacentre (několik stovek megs snad?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, já to skoro se moje PSP zastaralé, kromě pravidelných PSP hry. Delší životnost baterie .. a klávesnici!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já si myslím, že by snad mohl skutečně pracovat a dělat tuto práci jste se vyplácí ................. LOL Ok, teď, že jsme všichni měli smát, ale nemohu mluvit o Samsung uvedeno, že server, ale používají mé dcery DS několikrát. Je to zábava. Také rád Hybridním uvedeno výše, můžete si on-line s DS, můžete s PSP? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Samsung je právě jedna z těch málo notebooků, najít můj docela užitečná pro řešení problémů sítě atd. stejně, něco myslet.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd zpět téměř vše již bylo zmíněno .. Jen jedna věc k oživení Ano, PSP 3000 byl nedávno propuštěn, další "generace" v PSP. Poznámka: Pokud jde o konzoli generací jsou obecně hovořil o tom, že rozdíl mezi PSP-1000, 2000 a 3000 není klasifikována jako "generace"
|
| |||
| |||
| Neexistuje žádný důvod ke koupi "nového" PSP přesto je většina jejich užitných pochází z vlastní firmware.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ale nemůžete pin to všechno o firmwaru - případy se postupně dostal štíhlejší a lehčí (z roku 2000 je přezdívaný "štíhlý a lite") a 3000 skutečně má větší displej s vyšším rozlišením.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |