μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Thinking About Αγορά Psp

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9ης Μαΐου 2009, 09:00
Μέλος Ομάδα

Default Thinking About Αγορά Psp

IVE έχεις μια νέα δουλειά ως τεχνικός δεδομένων και την εργασία με βάρδιες, ώστε Δευτέρα-Παρασκευή, συν τα Σαββατοκύριακα, νύχτες, αργίες και να περάσει τη νύχτα αντίο ή οποτεδήποτε, διότι σας το μόνο που στο κτίριο σας και στη συνέχεια να αναλάβει κάποιος αναλαμβάνει από σας, ούτως ή άλλως κινείται σε

im σκεφτόμαστε να το psp I havnt πραγματικά λαμβάνονται υπόψη σε κάθε πάρουμε DSI αλλά im ανοικτή σε απόψεις

τι πιστεύετε εσείς για μένα και αν έχετε ένα psp επίσης υπάρχουν ειδήσεις για μια νέα έρχονται σύντομα!?!
Old 9ης Μαΐου 2009, 09:29
Διαχειριστής Ομάδα

Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε με αυτό.

PSP είναι καλό για παιχνίδια, μουσική και βίντεο.

Το DS έχει πράγματα όπως εγκεφάλου κατάρτισης δοκιμές, οι γρίφοι και τα παρόμοια.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9ης Μαΐου 2009, 12:49
Συντονιστής Ομάδας

Θα νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα του με Samsung NC10 ή κάτι τέτοιο. Πολύ πιο ενδιαφέρουσα, πιο χρήσιμο, πιο ικανή, και σας επιτρέπουν να μπούμε στο Διαδίκτυο, στην αισίως το blazingly γρήγορα ταχύτητες της datacentre (ηλικίας εκατό megs ίσως;):)

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 9ης Μαΐου 2009, 18:00
Ομάδα Δωρητών

Ναι, το δικό μου PSP μου έγιναν σχεδόν παρωχημένη, εκτός από την τακτική PSP παιχνίδια. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ένα πληκτρολόγιο ..!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 9ης Μαΐου 2009, 18:57
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα να πιστεύω ότι ίσως θα μπορούσε πράγματι εργάζονται και να κάνει την δουλειά σας είναι να καταβάλλεται για την .................

LOL Ok, τώρα που έχουμε όλα είχε ένα γέλιο, δεν μπορώ να μιλήσω για το ότι η Samsung αναφέρθηκε server, αλλά έχω χρησιμοποιούνται οι κόρες μου DS μερικές φορές. Είναι διασκεδαστικό. Επίσης, όπως αναφέρθηκε Hybrid, μπορείτε να βρείτε online με το DS, μπορεί να έχετε με το PSP;
Old 10ης Μαΐου 2009, 02:43
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bubba View Post
Θα ήθελα να πιστεύω ότι ίσως θα μπορούσε πράγματι εργάζονται και να κάνει την δουλειά σας είναι να καταβάλλεται για την .................

LOL Ok, τώρα που έχουμε όλα είχε ένα γέλιο, δεν μπορώ να μιλήσω για το ότι η Samsung αναφέρθηκε server, αλλά έχω χρησιμοποιούνται οι κόρες μου DS μερικές φορές. Είναι διασκεδαστικό. Επίσης, όπως αναφέρθηκε Hybrid, μπορείτε να βρείτε online με το DS, μπορεί να έχετε με το PSP;
Ναι.

Η Samsung αποτελεί μόνο ένα από τα ελάχιστα laptops, θεωρώ δική μου πολύ χρήσιμο για την αντιμετώπιση προβλημάτων και δίκτυα κλπ, κάτι να σκεφτώ.

Old 10ης Μαΐου 2009, 12:24
Ομάδα Δωρητών

Είχα πίσω σχεδόν τα πάντα που έχει ήδη αναφερθεί ..

Μόνο ένα πράγμα για να φθάσει σε

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας robina80 View Post
ένα psp επίσης υπάρχουν ειδήσεις για μια νέα έρχονται σύντομα!?!
Ναι, PSP 3000 κυκλοφόρησε πρόσφατα, η επόμενη "γενιά" του PSP.

Σημείωση:
Όσον αφορά την κονσόλα γενιές είναι γενικά μίλησε, η διαφορά μεταξύ των PSP-1000, 2000 και 3000 δεν έχει χαρακτηριστεί ως "γενιά"

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10ης Μαΐου 2009, 16:29
Ομάδα Δωρητών

Δεν υπάρχει λόγος για να αγοράσει ένα "νέο" PSP ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι από τους χρησιμότητα προέρχεται από έθιμο firmware.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 11η Μαΐου 2009, 10:02
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Δεν υπάρχει λόγος για να αγοράσει ένα "νέο" PSP ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι από τους χρησιμότητα προέρχεται από έθιμο firmware.
Συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω ότι είναι απλά ένα κλασικό παράδειγμα θέλουν περισσότερα χρήματα.

Αλλά δεν μπορείτε να τα πάντα σχετικά με το pin του firmware - τις υποθέσεις έχουν σταδιακά έχεις πιο ευλύγιστη και ελαφρύτερα (το 2000, να nicknamed "slim και lite") και το 3000 που πράγματι έχει μια μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σκέψη για μια νέα κάρτα γραφικών. katana Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 25 Νοεμβρίου 2009 01:24
Σκέφτεστε την αγορά ενός συστήματος ψύξης υγρών antirem Θήκες & Τροφοδοτικά 4 21η Μαΐου 2009 13:24
Προτεραιότητα για ένα MacBook Keys767 Laptops, Κινητά & PDA 12 4η Αυγούστου 2008 17:33
Σκέφτεστε να overclocking ένα σημειωματάριο GPU nvidiaguy8600 Laptops, Κινητά & PDA 1 8 Δεκ. 2007 18:37
Το PSU im σκέψης για να Wiseman Θήκες & Τροφοδοτικά 2 12 Αυγ 2007 11:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.