![]() |
|
| |||
| |||
| IVE έχεις μια νέα δουλειά ως τεχνικός δεδομένων και την εργασία με βάρδιες, ώστε Δευτέρα-Παρασκευή, συν τα Σαββατοκύριακα, νύχτες, αργίες και να περάσει τη νύχτα αντίο ή οποτεδήποτε, διότι σας το μόνο που στο κτίριο σας και στη συνέχεια να αναλάβει κάποιος αναλαμβάνει από σας, ούτως ή άλλως κινείται σε im σκεφτόμαστε να το psp I havnt πραγματικά λαμβάνονται υπόψη σε κάθε πάρουμε DSI αλλά im ανοικτή σε απόψεις τι πιστεύετε εσείς για μένα και αν έχετε ένα psp επίσης υπάρχουν ειδήσεις για μια νέα έρχονται σύντομα!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε με αυτό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα του με Samsung NC10 ή κάτι τέτοιο. Πολύ πιο ενδιαφέρουσα, πιο χρήσιμο, πιο ικανή, και σας επιτρέπουν να μπούμε στο Διαδίκτυο, στην αισίως το blazingly γρήγορα ταχύτητες της datacentre (ηλικίας εκατό megs ίσως;):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, το δικό μου PSP μου έγιναν σχεδόν παρωχημένη, εκτός από την τακτική PSP παιχνίδια. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ένα πληκτρολόγιο ..!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να πιστεύω ότι ίσως θα μπορούσε πράγματι εργάζονται και να κάνει την δουλειά σας είναι να καταβάλλεται για την ................. LOL Ok, τώρα που έχουμε όλα είχε ένα γέλιο, δεν μπορώ να μιλήσω για το ότι η Samsung αναφέρθηκε server, αλλά έχω χρησιμοποιούνται οι κόρες μου DS μερικές φορές. Είναι διασκεδαστικό. Επίσης, όπως αναφέρθηκε Hybrid, μπορείτε να βρείτε online με το DS, μπορεί να έχετε με το PSP; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η Samsung αποτελεί μόνο ένα από τα ελάχιστα laptops, θεωρώ δική μου πολύ χρήσιμο για την αντιμετώπιση προβλημάτων και δίκτυα κλπ, κάτι να σκεφτώ.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Είχα πίσω σχεδόν τα πάντα που έχει ήδη αναφερθεί .. Μόνο ένα πράγμα για να φθάσει σε Απόσπασμα:
Σημείωση: Όσον αφορά την κονσόλα γενιές είναι γενικά μίλησε, η διαφορά μεταξύ των PSP-1000, 2000 και 3000 δεν έχει χαρακτηριστεί ως "γενιά"
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει λόγος για να αγοράσει ένα "νέο" PSP ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι από τους χρησιμότητα προέρχεται από έθιμο firmware.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αλλά δεν μπορείτε να τα πάντα σχετικά με το pin του firmware - τις υποθέσεις έχουν σταδιακά έχεις πιο ευλύγιστη και ελαφρύτερα (το 2000, να nicknamed "slim και lite") και το 3000 που πράγματι έχει μια μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκέψη για μια νέα κάρτα γραφικών. | katana | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 25 Νοεμβρίου 2009 01:24 |
| Σκέφτεστε την αγορά ενός συστήματος ψύξης υγρών | antirem | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 21η Μαΐου 2009 13:24 |
| Προτεραιότητα για ένα MacBook | Keys767 | Laptops, Κινητά & PDA | 12 | 4η Αυγούστου 2008 17:33 |
| Σκέφτεστε να overclocking ένα σημειωματάριο GPU | nvidiaguy8600 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 8 Δεκ. 2007 18:37 |
| Το PSU im σκέψης για να | Wiseman | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 12 Αυγ 2007 11:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |