![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive je dobio novi posao kao i svojih Datacenter tehničar smjenski rad pa PON-PET PLUS vikenda noći, banka praznike i proći bye noću ili kad god, jer vaš je samo jedan u zgradi koju preuzimaju i onda netko preuzima iz ti, ionako se kreće na IM razmišljanja o dobivanju PSP havnt ja stvarno uzeti u obzir bilo koju dobijete DSi ali im otvorene za poglede Što vi mislite o meni uzimajući također psp Ima li kakvih vijesti o novom stižu uskoro!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je u velikoj mjeri ovisi što želite učiniti s njom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja mislim da bi bilo bolje od sa Samsung NC10 ili nešto. Daleko zanimljivije, korisnije, više u stanju, i omogućuju vam da se na Internetu na izgledno je brz blazingly brzinama od datacentre (par sto megs mozda?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, moja je skoro napravio moj PSP izlissan, osim za redovne PSP igara. Dulje trajanje baterije .. i tipkovnicu!
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja mislim da bi možda mogli zapravo posao i obaviti posao koji ste platili za ................. LOL Ok, sad da smo svi imali smijeh, ne mogu govoriti o Samsung poslužitelj koji se spominje, ali sam se moje kćeri DS nekoliko puta. To je zabavno. Također, kao što je spomenuto Hybrid možete dobiti online sa DS, možete li sa PSP? |
|
| |||
| |||
| Quote:
The Samsung je samo jedna od onih malo laptop, mislim da moj ljepušan koristan za rješavanje problema i sl. kao i mreža, nešto da mislim o tome.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Htio povratak pravedan o sve već navedeno .. Samo jedna stvar za podizanje na Da, PSP 3000 nedavno je objavljena, sljedeći "generacija", za PSP. Napomena: Što se tiče konzole generacije su općenito govorio o, razlika između PSP-1000, 2000 i 3000 nije classed kao "generacije"
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nema razloga za kupnju "novi" PSP anyway, većina njihovih komunalnih dolazi iz prilagođeni firmver.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ali ti ne mogu to sve na pin firmware - slučajevi su postupno dobio slimmer i upaljač (iz 2000 biće prozvan "tanko i Lite") i 3000 stvari ima veći ekran s višom rezolucijom.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Razmišljate o novoj Grafička kartica. | Katana | Graphics Cards & Monitors | 11 | Jučer 16:42 |
| Razmišljate o kupnji sustava za hlađenje tekućinom | antirem | Cases & Power Supplies | 4 | 21. svibanj 2009 13:24 |
| Razmišljate o Macbook | Keys767 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 12 | 4. kolovoz 2008 17:33 |
| Razmišljate o overclocking bilježnicu GPU | nvidiaguy8600 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 8. prosinac 2007 18:37 |
| PSU im se misli na dobivanje | wiseman | Cases & Power Supplies | 2 | 12. kolovoz 2007 11:51 |
| Thread Tools | |
| |