![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ive kapott egy új munkát, mint egy adatközpont technikus és a váltott műszakban végzett munka tehát hétfő-péntek és hétvégén, éjszaka, ünnepnapokon és Menetjegyárak bye éjjel, vagy amikor, mert Ön az egyetlen, aki az épületben akkor veszi át, majd valaki átveszi Ön mégis mozog im gondoltam, hogy az én psp havnt igazán hozott figyelmet kap DSI de im nyitott Megtekintés Mit gondolsz rólam srácok tudnak psp is vannak-e olyan híreket új Hamarosan!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, ez nagyban attól függ, mit akarsz vele.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, jobb lenne, az a Samsung NC10, vagy valami ilyesmi. Sokkal érdekesebb, hasznosabb, több képes, és lehetővé teszi, hogy az interneten a remélhetőleg a blazingly gyors sebességet az adatközpontok (pár száz megs talán?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, az enyém közel tette PSP elavult, kivéve a rendszeres PSP játékok. A hosszabb akkumulátor-élettartam .. és a billentyűzet!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Azt gondolom, hogy talán valóban munka és nem a munkát, akkor is fizetni ................. LOL Ok, most, hogy már minden volt a nevetés, nem tudok beszélni, a Samsung, hogy a szerver, de már használható a lányaim DS egy párszor. It's fun. Emellett, mint a hibrid említettük, akkor el online a DS, nem lesz a PSP? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A Samsung nem csak egy ilyen kis laptopok, úgy az enyém nagyon hasznos hibaelhárítás hálózatok stb is, valamit gondol.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szerintem vissza mindent, csak a már említett .. Csak egy dolog, hogy vegye fel a Igen, PSP 3000 nemrégiben kiadott, a következő "generáció" a PSP. Megjegyzés: Ami a konzol generációk általában beszélt, a különbség a PSP-1000, 2000 és 3000 nem minősül a "generáció"
|
| |||
| |||
| Nincs ok arra, hogy vesz egy "új" PSP egyébként, a legtöbb közüzemi származik egyéni firmware.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
De nem ez minden PIN firmware - az esetekben fokozatosan lett karcsúbb és könnyebb (A 2000-es a beceneve "karcsú és lite"), valamint a 3000 valójában egy nagyobb képernyő a nagyobb felbontás.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Thinking About Új grafikus kártya. | Katana | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Tegnap 01:24 |
| Gondolkodás felvásárlás folyékony hűtőrendszer | antirem | Cases & Power Supplies | 4 | 21. május 2009 13:24 |
| Gondolt egy Macbook | Keys767 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 12 | 4. augusztus 2008 17:33 |
| Thinking About overclocking notebook GPU | nvidiaguy8600 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 8. december 2007 18:37 |
| A PSU im gondolkodás egyre | Wiseman | Cases & Power Supplies | 2 | 12. augusztus 2007 11:51 |
| Téma eszközök | |
| |