![]() |
|
| |||
| |||
| ive יש עבודה חדשה בתור טכנאי הנתונים ועל משמרות עבודה כך Mon-Fri Plus סופי שבוע, לילות, חגים הבנק וכדי לעבור ביי בלילה או בכל פעם, כי את היחידה בבניין לך שליטה ואז מישהו לוקח למעלה מ אתה, בכל מקרה נעים על IM חושב שאני מקבל את PSP havnt באמת לוקחים כל הדעת מקבל DSi אבל IM פתוח תצוגות מה אתם חושבים עליי מקבל גם PSP האם יש חדשות על אחד חדש בקרוב!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שזה תלוי במידה רבה, מה אתה רוצה לעשות עם זה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי חושב שאתה יכול להיות טוב יותר של עם Samsung NC10 או משהו. הרבה יותר מעניין, יותר שימושי, יותר מסוגל, ולאפשר לך לקבל באינטרנט בכתובת בתקווה blazingly את מהיר במהירויות של datacentre (כמה מאות megs אולי?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, שלי, של כמעט עשו לי PSP ישן נושן, למעט קבוע PSP משחקים. חיי סוללה ארוכים יותר וכן מקלדת ..!
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הייתי חושב שזה אולי תוכל למעשה עבודה לעשות את העבודה שאתה להיות משולם ................. LOL טוב, עכשיו זה שמנו הכל היה צחוק, אני לא יכול לדבר על Samsung הזכיר כי השרת, אבל אני השתמשו הבנות שלי DS כמה פעמים. זה כיף. כמו כן, כמו Hybrid הזכיר, אתה יכול לקבל באופן מקוון עם DS, אתה יכול עם PSP? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
של Samsung הוא רק אחד המחשבים הניידים הקטנים האלה, אני מוצא את שלי די שימושי עבור פתרון בעיות ברשתות וכו גם משהו לחשוב עליו.
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעוניין רק חזרה על הכל כבר הוזכרו .. רק דבר אחד כדי לאסוף ב כן, PSP 3000 היה שפורסמו לאחרונה, הבא את "דור" של PSP. הערה: ככל קונסולת דורות, בדרך כלל, הם דיברו על ההבדל בין PSP-1000, 2000 ו 3000 היא לא classed בשם "דור"
|
| |||
| |||
| אין סיבה לקנות "חדש" PSP בכל מקרה, רוב כלי עזר מגיעה קושחה מותאמות אישית.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אבל אתה לא יכול PIN הכל על הקושחה - מהמקרים יש בהדרגה יש slimmer ו הקל (2000 להיות nicknamed "רזה ו לייט") לבין 3000 באמת יש מסך גדול עם רזולוציה גבוהה יותר.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לחשוב על כרטיס גרפי חדש. | katana | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 25 נובמבר 2009 01:24 |
| חושב לקנות מערכת קירור נוזלי | antirem | מקרים & ספקי כוח | 4 | 21st מאי 2009 13:24 |
| חשיבה על Macbook | Keys767 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 12 | 4th אוגוסט 2008 17:33 |
| חושבים על overclocking מחברת GPU | nvidiaguy8600 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 8 דצמבר 2007 18:37 |
| את PSU IM חושב להגיע | wiseman | מקרים & ספקי כוח | 2 | 12th אוגוסט 2007 11:51 |
| שרשרת כלים | |
| |