mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Mintys apie pirkimo PSP

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 9, 2009, 09:00
Narys

IVE gavo naują darbą, kaip Datacenter technikas ir pamaininį darbą, todėl nuo pirmadienio iki penktadienio taip pat savaitgaliais, vakarais, švenčių dienomis ir perduoti bye naktį ar kai, nes jūsų vienintelis pastate perimti, o vėliau kas nors perima iš Jums vistiek Permainos

im galvoti apie tai, kaip PSP Aš havnt tikrai imtis bet kokį atlygį gaunant DSI, bet jiems atviros peržiūros

What do you guys think about me getting PSP taip pat nėra jokių apie naują netrukus naujienos!?!
Old Gegužė 9, 2009, 09:29
Administrator Grupė

Manau, kad tai labai priklauso nuo to, ką norite daryti su juo.

PSP gerų žaidimų, muzikos ir video.

DS yra Daiktai, kaip smegenys mokymo testai, galvosūkiai ir panašiai.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 9, 2009, 12:49
Moderatorius Grupė

Aš manau tau būtų geriau ir su "Samsung" NC10 ar kažką. Daug įdomesnis, labiau naudingas, daugiau galinčių ir leidžia jums gauti internete adresu tikiuosi blazingly greitai greičiu datacentre (pora šimtų megs gal?):)

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 9, 2009, 18:00
Donorų grupės

Taip, mano yra beveik padariau mano PSP pasenęs, išskyrus reguliarias PSP žaidimus. Ilgesnis baterijos veikimo laikas .. ir klaviatūra!
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 9, 2009, 18:57
Donorų grupės

Aš manau, kad gal galima realiai dirbti ir padaryti darbą Jums yra mokama už .................

LOL Ok, dabar, kad mes visi turėjo juoktis, aš negaliu kalbėti apie LG, kad serveryje buvo minėta, tačiau aš naudoju savo dukters DS kelis kartus. It's fun. Pat, kaip ir Hybrid buvo minėta, galima gauti internetu su DS, galite su PSP?
Old Gegužė 10, 2009, 02:43
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Bubba View Post
Aš manau, kad gal galima realiai dirbti ir padaryti darbą Jums yra mokama už .................

LOL Ok, dabar, kad mes visi turėjo juoktis, aš negaliu kalbėti apie LG, kad serveryje buvo minėta, tačiau aš naudoju savo dukters DS kelis kartus. It's fun. Pat, kaip ir Hybrid buvo minėta, galima gauti internetu su DS, galite su PSP?
Taip.

Samsung "yra nedideli Laptops tik vienas, manau, mano labai naudinga sprendžiant problemas tinklus ir tt, taip pat, ką manote apie.

Old Gegužė 10, 2009, 12:24
Donorų grupės

Norėčiau grįžti beveik viskas jau buvo minėta ..

Tik vienas dalykas, kad spartės į

Citata:
Originally Posted by robina80 View Post
PSP taip pat nėra jokių apie naują netrukus naujienos!?!
Taip, PSP 3000 neseniai buvo paleistas, kitą "kartos" PSP.

Pastaba
Kiek kartų konsolės paprastai kalbėti apie, skirtumas tarp PSP-1000, 2000 ir 3000, nėra klasifikuojami kaip "gamyba"
Old Gegužė 10, 2009, 16:29
Donorų grupės

Nėra jokių priežasčių pirkti "nauja" PSP Anyway, dauguma jų nauda yra iš Custom firmware.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gegužė 11, 2009, 10:02
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Nėra jokių priežasčių pirkti "nauja" PSP Anyway, dauguma jų nauda yra iš Custom firmware.
Aš visiškai sutinku, manau, tai tiesiog klasikinis pavyzdys, kurie nori daugiau pinigų.

Bet jūs negalite PIN visa tai dėl firmware - atvejų palaipsniui gavo plonesni ir lengvesni (2000 m. buvo pravardžiuojamas "Slim ir Lite") ir 3000 iš tikrųjų yra didesni ekranas didesnės rezoliucijos.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.