![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| IVE gavo naują darbą, kaip Datacenter technikas ir pamaininį darbą, todėl nuo pirmadienio iki penktadienio taip pat savaitgaliais, vakarais, švenčių dienomis ir perduoti bye naktį ar kai, nes jūsų vienintelis pastate perimti, o vėliau kas nors perima iš Jums vistiek Permainos im galvoti apie tai, kaip PSP Aš havnt tikrai imtis bet kokį atlygį gaunant DSI, bet jiems atviros peržiūros What do you guys think about me getting PSP taip pat nėra jokių apie naują netrukus naujienos!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad tai labai priklauso nuo to, ką norite daryti su juo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš manau tau būtų geriau ir su "Samsung" NC10 ar kažką. Daug įdomesnis, labiau naudingas, daugiau galinčių ir leidžia jums gauti internete adresu tikiuosi blazingly greitai greičiu datacentre (pora šimtų megs gal?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, mano yra beveik padariau mano PSP pasenęs, išskyrus reguliarias PSP žaidimus. Ilgesnis baterijos veikimo laikas .. ir klaviatūra!
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš manau, kad gal galima realiai dirbti ir padaryti darbą Jums yra mokama už ................. LOL Ok, dabar, kad mes visi turėjo juoktis, aš negaliu kalbėti apie LG, kad serveryje buvo minėta, tačiau aš naudoju savo dukters DS kelis kartus. It's fun. Pat, kaip ir Hybrid buvo minėta, galima gauti internetu su DS, galite su PSP? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Samsung "yra nedideli Laptops tik vienas, manau, mano labai naudinga sprendžiant problemas tinklus ir tt, taip pat, ką manote apie.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nėra jokių priežasčių pirkti "nauja" PSP Anyway, dauguma jų nauda yra iš Custom firmware.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Citata:
Bet jūs negalite PIN visa tai dėl firmware - atvejų palaipsniui gavo plonesni ir lengvesni (2000 m. buvo pravardžiuojamas "Slim ir Lite") ir 3000 iš tikrųjų yra didesni ekranas didesnės rezoliucijos. |