mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Thinking About Buying Psp

Reply

Thread Tools
Old Maijs 9, 2009, 09:00
Loceklis

Default Thinking About Buying Psp

ive got jaunu darbu, kā Datacenter tehniķis un darbu maiņās tik Pirm-Piekt arī brīvdienās, naktīs, svētku un nodot atā naktī vai ikreiz, jo jūsu vienīgā ēka esat lietojis vairāk un tad kāds pārņem Jums vienalga virzās uz

im domāt par arvien psp es havnt tiešām pieņēmusi nekādu atlīdzību saņemt DSI bet im atvērts viedokli

what do you guys domājat par mani iegūt psp arī ir kādas ziņas par jaunu Drīzumā!?!
Old Maijs 9, 2009, 09:29
Administrator Group

Es domāju, ka tas lielā mērā ir atkarīgs tas, ko jūs vēlaties darīt ar to.

PSP ir laba, spēles, mūziku un video.

DS ir sīkumi, piemēram, smadzeņu mācību testi, mīklas un tml.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 9, 2009, 12:49
Moderator Group

Es domāju, ka jums būtu labāka ar Samsung NC10 vai kaut ko. Daudz interesantāk, daudz noderīgas, vairāk spēj, un ļauj iegūt par internetā cerams pārsteidzoši ātri ātrumu datacentre (pāris simts megs varbūt?):)

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Maijs 9, 2009, 18:00
Donors Group

Jā, mans ir gandrīz izteicu savu PSP novecojušu, izņemot regulārās PSP spēles. Ilgāks baterijas darbības ilgumu .. un tastatūru!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 9, 2009, 18:57
Donors Group

Es domāju, ka varbūt Jūs varētu faktiski strādā un vai darbu jums tiek apmaksātas .................

LOL Ok, tagad, ka mēs visi esam bija smieties, es nevaru runāt par Samsung ka servera minēti, bet man ir izmantoti manas meitas DS vairākas reizes. Tas ir jautri. Tāpat kā Hybrid minēts, jūs varat tiešsaistē ar DS, jūs varat ar PSP?
Old Maijs 10, 2009, 02:43
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
Es domāju, ka varbūt Jūs varētu faktiski strādā un vai darbu jums tiek apmaksātas .................

LOL Ok, tagad, ka mēs visi esam bija smieties, es nevaru runāt par Samsung ka servera minēti, bet man ir izmantoti manas meitas DS vairākas reizes. Tas ir jautri. Tāpat kā Hybrid minēts, jūs varat tiešsaistē ar DS, jūs varat ar PSP?
Jā.

Samsung ir tikai viens no tiem maz klēpjdatorus, man mine diezgan noderīgi problēmu novēršanas tīklu uc, kā arī, kaut ko domāt par.

Old Maijs 10, 2009, 12:24
Donors Group

I'd back tikai par visu jau iepriekš ..

Tikai viena lieta ir paņemt līdzi

Quote:
Originally Posted by robina80 View Post
PSP arī ir kādas ziņas par jaunu Drīzumā!?!
Jā, PSP 3.000 nesen tika atbrīvots, blakus "paaudzes" PSP.

Piezīme:
Ciktāl konsole paaudzēm parasti runāja, starpība starp PSP-1000, 2000 un 3000 nav klasificēts kā "ražošana"
Old Maijs 10, 2009, 16:29
Donors Group

Nav iemeslu pirkt "jaunu" PSP anyway, lielāko daļu savu lietderību nāk no custom firmware.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Maijs 11, 2009, 10:02
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Nav iemeslu pirkt "jaunu" PSP anyway, lielāko daļu savu lietderību nāk no custom firmware.
Es pilnīgi piekrītu, es domāju, ka tas ir tikai klasisks piemērs, kas vēlas vairāk naudas.

Bet jūs nevarat pin to visu uz firmware - gadījumos ir pakāpeniski sākās plānāks un vieglāks (2.000 tiek saukts arī par "slim un lite") un 3.000 faktiski ir lielāks ekrāns ar augstāku izšķirtspēju.

Register

Bookmarks