![]() |
|
| |||
| |||
| ive got jaunu darbu, kā Datacenter tehniķis un darbu maiņās tik Pirm-Piekt arī brīvdienās, naktīs, svētku un nodot atā naktī vai ikreiz, jo jūsu vienīgā ēka esat lietojis vairāk un tad kāds pārņem Jums vienalga virzās uz im domāt par arvien psp es havnt tiešām pieņēmusi nekādu atlīdzību saņemt DSI bet im atvērts viedokli what do you guys domājat par mani iegūt psp arī ir kādas ziņas par jaunu Drīzumā!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka tas lielā mērā ir atkarīgs tas, ko jūs vēlaties darīt ar to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka jums būtu labāka ar Samsung NC10 vai kaut ko. Daudz interesantāk, daudz noderīgas, vairāk spēj, un ļauj iegūt par internetā cerams pārsteidzoši ātri ātrumu datacentre (pāris simts megs varbūt?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, mans ir gandrīz izteicu savu PSP novecojušu, izņemot regulārās PSP spēles. Ilgāks baterijas darbības ilgumu .. un tastatūru!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka varbūt Jūs varētu faktiski strādā un vai darbu jums tiek apmaksātas ................. LOL Ok, tagad, ka mēs visi esam bija smieties, es nevaru runāt par Samsung ka servera minēti, bet man ir izmantoti manas meitas DS vairākas reizes. Tas ir jautri. Tāpat kā Hybrid minēts, jūs varat tiešsaistē ar DS, jūs varat ar PSP? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Samsung ir tikai viens no tiem maz klēpjdatorus, man mine diezgan noderīgi problēmu novēršanas tīklu uc, kā arī, kaut ko domāt par.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| I'd back tikai par visu jau iepriekš .. Tikai viena lieta ir paņemt līdzi Jā, PSP 3.000 nesen tika atbrīvots, blakus "paaudzes" PSP. Piezīme: Ciktāl konsole paaudzēm parasti runāja, starpība starp PSP-1000, 2000 un 3000 nav klasificēts kā "ražošana"
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nav iemeslu pirkt "jaunu" PSP anyway, lielāko daļu savu lietderību nāk no custom firmware.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
Bet jūs nevarat pin to visu uz firmware - gadījumos ir pakāpeniski sākās plānāks un vieglāks (2.000 tiek saukts arī par "slim un lite") un 3.000 faktiski ir lielāks ekrāns ar augstāku izšķirtspēju.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |