![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ive dostał nową pracę jako technik przetwarzania danych i jej pracę w systemie zmianowym, tak pon-pt oraz w weekendy, noce, święta i przekazywania bye w nocy lub w przypadku, ponieważ tylko w budynku można przejąć, a następnie ktoś przejmuje od Ci, mimo ruchu na im myśleć o zdobyciu PSP I havnt naprawdę podjęło żadnych uwagę w dostaję DSI ale im otwarta na poglądy what do you guys think about me dostaję PSP również istnieją informacje na temat nowej wkrótce!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że w dużej mierze zależy, co chcesz z nim zrobić.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I would think you byłoby z kimś lub czymś Samsung NC10. O wiele bardziej interesujące, bardziej użyteczne, bardziej zdolnych i pozwalają uzyskać na stronie internetowej mamy nadzieję na szybkie blazingly prędkości w datacentre (para sto megs może?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, to moja prawie moje PSP przestarzałe, za wyjątkiem regularnych PSP games. Dłuższa żywotność baterii .. i klawiatury!
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I pomyśleć, że być może będzie można faktycznie pracują i nie masz pracy są opłacane ................. LOL Ok, teraz, że mamy wszystkie miał śmiać, nie mogę mówić o Samsung że serwer wymienione, ale moje córki DS używane kilka razy. It's fun. Ponadto, jak wspomniano Hybrid można znaleźć w internecie z DS, można z PSP? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Samsung jest jednym z tych małych laptopów uważam, że moja całkiem przydatne do rozwiązywania problemów sieci itp., a także coś pomyśleć.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| I'd wstecz tylko wszystko już wspomniano .. Tylko jedna rzecz, aby wybrać się na Tak, PSP 3000 został niedawno zwolniony, następne "pokolenie" PSP. Uwaga: Jeśli chodzi o konsolę pokolenia są ogólnie rozmawiali na temat różnicy między PSP-1000, 2000 i 3000 nie jest zaklasyfikowany jako "wytwarzanie"
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nie ma powodu, aby kupić "nowe" i tak PSP, większość pochodzi z ich użyteczność niestandardowego oprogramowania.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Ale nie można pin to wszystko na firmware - przypadki stopniowo się szczuplejsze i lżejszy (w 2000 r. nazywany jest "płaski i lite") i 3000 rzeczywiście ma większy ekran o większej rozdzielczości.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |