![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ive luat un nou loc de muncă ca un Datacenter tehnician şi de trecerea de lucru atât de luni-vineri, plus week-end-uri, nopţi, banca de vacanţă şi pentru a trece la revedere de la noapte sau ori de câte ori, pentru ca dvs. singurul în clădire să luaţi pe cineva şi apoi să preia de la tu, oricum se deplasează pe im gândesc la obtinerea de PSP am havnt-adevăr luate în considerare orice obţinerea unei DSi dar im deschis punctele de vedere ce voi gandi la mine fac un PSP de asemenea, există orice Stiri pe unul nou în curând!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu cred că în mare măsură, depinde ce vrei sa faci cu ea.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar credeţi că ar fi mai bine de un Samsung NC10 sau ceva de genul asta. Mult mai interesant, mai util, mai capabil, şi vă permite să obţineţi pe internet, la care, sperăm, blazingly repede viteze de datacentre (cateva sute de megs poate?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, a mea e aproape a făcut-mi PSP învechite, cu excepţia celor regulate PSP jocuri. Mai mult durata de viaţă a bateriei şi o tastatură ..!
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mi-ar gândi că, probabil, de fapt, ai putea face de lucru şi de locuri de muncă ce sunt în curs de plătit pentru ................. LOL Bine, acum că am avut toate râs, nu pot vorbi despre faptul că server Samsung menţionate, dar am folosit-mi fiice DS de câteva ori. E distractiv. De asemenea, la fel ca Hybrid menţionat, puteţi obţine online cu DS, puteţi cu PSP? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Samsung este doar unul dintre cele mic laptop-uri, al meu mi se pare destul de util pentru depanarea reţelelor etc, de asemenea, să se gândească la ceva.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Aş înapoi doar despre totul deja menţionate .. Doar un singur lucru, pentru a lua pe Citat:
Notă: În măsura în care este consola generaţii sunt, în general, a vorbit despre, diferenţa dintre PSP-1000, 2000 şi 3000 nu este clasificată ca o "generaţie"
|
| |||
| |||
| Nu există nici un motiv pentru a cumpara un "nou", PSP, oricum, cea mai mare parte a lor utilitate provine de la firmware personalizat.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Citat:
Dar nu puteţi PIN totul pe firmware - cazurile au luat treptat slimmer şi brichetă (din 2000 fiind poreclit "suplu şi Lite") şi 3000 de fapt, are un ecran mai mare, cu o rezoluţie mai mare.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |