menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Rozmýšľate o kúpe PSP

Reply

Thread Tools
Old 9. mája 2009, 09:00
Člen Skupina

Default Rozmýšľate o kúpe PSP

IVE dostal novú prácu ako technik Datacenter a jeho prácu na smeny, aby po-pia plus víkendy, večery, sviatky a odovzdávať bye v noci, alebo kedykoľvek, pretože vaša jediná v budove vám prevziať a potom niekto prevezme od vás, přesto dál

im premýšľal, ako dostať psp I havnt naozaj žiadna pozornosť pri získavaní Dsi ale im otvorený pre zobrazenie

čo si chlapci myslia o mne získanie psp aj nejaké správy o novú čoskoro!?
Old 9. mája 2009, 09:29
Administrátor Skupina

Myslím, že to do značnej miery záleží, čo chceš robiť.

PSP je dobrá pre hry, hudbu a video.

DS má tak podobne mozgu prípravy testov, rébusov a podobné.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. mája 2009, 12:49
Moderátor skupiny

Já bych si myslíš, že by bolo lepšie ze s Samsung NC10, alebo tak niečo. Oveľa zaujímavejšie, užitočnejší, schopnejší, a umožní vám získať na internetovej adrese snad sa rýchlo blazingly rýchlostiach na datacentrá (niekoľko stoviek megs snad?):)

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 9. mája 2009, 18:00
Darcu Skupina

Jo, já to skoro sa moje PSP zastarané, okrem pravidelných PSP hry. Dlhšia životnosť batérie .. a klávesnicu!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 9. mája 2009, 18:57
Darcu Skupina

Já si myslím, že by snáď mohol skutočne pracovať a robiť túto prácu ste sa vypláca .................

LOL Ok, teraz, že sme všetci mali smiať, ale nemôžem hovoriť o Samsung uvádza, že server, ale používajú mojej dcéry DS niekoľkokrát. Je to zábava. Tiež rád Hybridné uvedené vyššie, môžete si on-line s DS, môžete s PSP?
Old 10. mája 2009, 02:43
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Bubba View Post
Já si myslím, že by snáď mohol skutočne pracovať a robiť túto prácu ste sa vypláca .................

LOL Ok, teraz, že sme všetci mali smiať, ale nemôžem hovoriť o Samsung uvádza, že server, ale používajú mojej dcéry DS niekoľkokrát. Je to zábava. Tiež rád Hybridné uvedené vyššie, môžete si on-line s DS, môžete s PSP?
Áno.

Samsung je práve jedna z tých málo notebookov, nájsť môj docela užitočná pre riešenie problémov siete atď rovnako, niečo myslieť.

Old 10. mája 2009, 12:24
Darcu Skupina

I'd späť takmer všetko už bolo spomenuté ..

Len jedna vec k oživeniu

Citácia:
Pôvodne Poslal robina80 View Post
PSP aj nejaké novinky o novú čoskoro!?
Áno, PSP 3000 bol nedávno prepustený, ďalšie "generácie" v PSP.

Poznámka:
Pokiaľ ide o konzolu generácií sú všeobecne hovoril o tom, že rozdiel medzi PSP-1000, 2000 a 3000 nie je klasifikovaná ako "generácie"
Old 10. mája 2009, 16:29
Darcu Skupina

Neexistuje žiadny dôvod na kúpu "nového" PSP napriek tomu je väčšina ich úžitkových pochádza z vlastnej firmware.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 11. mája 2009, 10:02
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Neexistuje žiadny dôvod na kúpu "nového" PSP napriek tomu je väčšina ich úžitkových pochádza z vlastnej firmware.
Já úplne súhlasím, myslím, že je to prostě klasický príklad toho, chcú viac peňazí.

Ale nemôžete pin to všetko o firmvéru - prípady sa postupne dostal štíhlejší a ľahší (z roku 2000 je prezývaný "štíhly a lite") a 3000 skutočne má väčší displej s vyšším rozlíšením.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Thinking About novú grafickú kartu. Katana Graphics Cards & Monitory 9 Dnes 14:08
Rozmýšľate o kúpe kvapalné chladiaci systém antirem Prípady & Napájacie zdroje 4 21. mája 2009 13:24
Rozmýšľate o MacBook Keys767 Notebooky, Mobily a PDA 12 4. augusta 2008 17:33
Rozmýšľate o přetaktování notebooku GPU nvidiaguy8600 Notebooky, Mobily a PDA 1 8. December 2007 18:37
V PSU im myslenia, ako Wiseman Prípady & Napájacie zdroje 2 12. august 2007 11:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.