![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| IVE dostal novú prácu ako technik Datacenter a jeho prácu na smeny, aby po-pia plus víkendy, večery, sviatky a odovzdávať bye v noci, alebo kedykoľvek, pretože vaša jediná v budove vám prevziať a potom niekto prevezme od vás, přesto dál im premýšľal, ako dostať psp I havnt naozaj žiadna pozornosť pri získavaní Dsi ale im otvorený pre zobrazenie čo si chlapci myslia o mne získanie psp aj nejaké správy o novú čoskoro!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že to do značnej miery záleží, čo chceš robiť.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si myslíš, že by bolo lepšie ze s Samsung NC10, alebo tak niečo. Oveľa zaujímavejšie, užitočnejší, schopnejší, a umožní vám získať na internetovej adrese snad sa rýchlo blazingly rýchlostiach na datacentrá (niekoľko stoviek megs snad?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, já to skoro sa moje PSP zastarané, okrem pravidelných PSP hry. Dlhšia životnosť batérie .. a klávesnicu!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já si myslím, že by snáď mohol skutočne pracovať a robiť túto prácu ste sa vypláca ................. LOL Ok, teraz, že sme všetci mali smiať, ale nemôžem hovoriť o Samsung uvádza, že server, ale používajú mojej dcéry DS niekoľkokrát. Je to zábava. Tiež rád Hybridné uvedené vyššie, môžete si on-line s DS, môžete s PSP? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Samsung je práve jedna z tých málo notebookov, nájsť môj docela užitočná pre riešenie problémov siete atď rovnako, niečo myslieť.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| I'd späť takmer všetko už bolo spomenuté .. Len jedna vec k oživeniu Áno, PSP 3000 bol nedávno prepustený, ďalšie "generácie" v PSP. Poznámka: Pokiaľ ide o konzolu generácií sú všeobecne hovoril o tom, že rozdiel medzi PSP-1000, 2000 a 3000 nie je klasifikovaná ako "generácie"
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Neexistuje žiadny dôvod na kúpu "nového" PSP napriek tomu je väčšina ich úžitkových pochádza z vlastnej firmware.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ale nemôžete pin to všetko o firmvéru - prípady sa postupne dostal štíhlejší a ľahší (z roku 2000 je prezývaný "štíhly a lite") a 3000 skutočne má väčší displej s vyšším rozlíšením.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Thinking About novú grafickú kartu. | Katana | Graphics Cards & Monitory | 9 | Dnes 14:08 |
| Rozmýšľate o kúpe kvapalné chladiaci systém | antirem | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 21. mája 2009 13:24 |
| Rozmýšľate o MacBook | Keys767 | Notebooky, Mobily a PDA | 12 | 4. augusta 2008 17:33 |
| Rozmýšľate o přetaktování notebooku GPU | nvidiaguy8600 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 8. December 2007 18:37 |
| V PSU im myslenia, ako | Wiseman | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 12. august 2007 11:51 |
| Thread Tools | |
| |