![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве је добио нови посао као и својих Датацентер техничар смјенски рад па ПОН-ПЕТ ПЛУС викенда ноћи, банка празнике и проћи Бые ноћу или кад год, јер ваш је само један у згради коју преузимају и онда неко преузима из ти, ионако се креће на ИМ размишљања о добијању ПСП хавнт ја стварно узети у обзир било коју добијете ДСи али им отворене за погледе Шта ви мислите о мени узимајући такође псп Има ли каквих вести о новом стижу ускоро!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је у великој мери зависи шта желите да урадите са њом.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја мислим да би било боље од са Самсунг НЦ10 или нешто. Далеко занимљивије, корисније, више у стању, и омогућавају вам да се на Интернету на надајмо је брз блазинглы брзинама од датацентре (пар сто мегс мозда?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, моја је скоро направљен мој ПСП излиссан, осим за редовне ПСП игара. Дуже трајање батерије .. и тастатуру!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ја мислим да би можда могли заправо посао и обавити посао који сте платили за ................. ЛОЛ Ок, сад да смо сви имали смех, не могу говорити о Самсунг сервер који се помиње, али сам се моје ћерке ДС неколико пута. То је забавно. Такође, као што је споменуто Хыбрид можете добити онлине са ДС, можете ли са ПСП? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Тхе Самсунг је само једна од оних мало лаптоп, мислим да мој згодан користан за решавање проблема и сл као и мрежа, нешто да мислим о томе.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Хтео повратак праведан о све већ наведено .. Само једна ствар за подизање на Да, ПСП 3000 недавно је објављена, следећи "генерација", за ПСП. Напомена: Што се тиче конзоле генерације су уопштено говорио о, разлика између ПСП-1000, 2000 и 3000 није цлассед као "генерације"
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Нема разлога за куповину "нови" ПСП Аныуаы, већина њихових комуналних долази из прилагођени фирмвер.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Али ти не могу то све на пин фирмуаре - случајеви су постепено добио слиммер и упаљач (из 2000 биће прозван "танко и Лите") и 3000 ствари има већи екран са вишом резолуцијом.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |