![]() |
|
| |||
| |||
| ive böyle bir veri teknisyen ve vardiyalı iş olarak yeni bir iş buldum Pazartesi-Cuma artı hafta sonları, gece, banka tatil ve gece güle geçmek için veya zaman, çünkü üzerinde ve sonra yerinden alır çekmek yapı içinde bir tek sen, yine de üzerinde hareket Gerçekten bir DSİ fakat kez açık sohbet aldığınızdan herhangi bir dikkate alınan havnt bir PSP alma hakkında Sohbet düşünme ne bana da yeni bir yakında herhangi bir haber bir PSP almak çocuklar mı!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu büyük ölçüde ne Bunu yapmak istiyorum bağlıdır düşünüyorum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sana Samsung NC10 ya da daha iyi olacağını düşünürdüm. Çok daha fazla, daha faydalı, daha yetenekli, ilginç ve internet üzerindeki datacentre (çiftin umarım blazingly hızlı hızlarda yüz MB belki almak için?) Izin:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, benim neredeyse benim eski PSP, düzenli PSP oyun dışında yapılan's. Daha uzun pil ömrü .. ve bir klavye!
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu belki de gerçekten işe yarayabilir düşünürdüm ve ................. için ödenmiş olan iş yapmak LOL Tamam, artık hepimizin bir komik oldu, ben Samsung bu sunucuyu belirtilen hakkında konuşmak değil, ama benim kızım kullandık birkaç kez DS. Bu eğlenceli. Ayrıca, söz Hibrid gibi, size DS ile online alabilirsiniz size bir PSP ile? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Samsung sadece bir küçük dizüstü bilgisayarlar biri, ben çok da ağları vs gidermek için yararlı bulmak, bir şeyler düşünmeye.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ben tekrar ediyorum sadece hakkında herşeyi önceden bahsedildiği .. Üzerine almak için sadece tek bir şey Evet, PSP 3000 Son zamanlarda yayımlanan, PSP bir sonraki "kuşak". Not: Bildiğim kadarıyla nesiller konsol genelde, PSP arasındaki fark 1000, 2000 ve 3000 bir nesil olarak sınıflandırılır değil "söz vardır
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bir "yeni" PSP Zaten, kendi programını en özel bellenim gelen satın almak için bir neden yok.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ama tüm bellenim üzerinde iğne değildir - bu durumda yavaş yavaş var slimmer var ve hafif (The 2000 "ince ve Lite" takma olarak) ve 3000, aslında daha yüksek bir çözünürlük ile daha büyük bir ekrana sahiptir.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |