менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Мислення про покупку Psp

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 травня 2009, 09:00
Член групи

Ive отримало нову роботу в якості центру обробки даних технік і переміщення його роботу, з тим пн-пт плюс вихідні, ночі, святкові дні та перейти побачення вночі або коли, тому що ваша єдина в будівництво, яке ви взяти на себе, а потім хтось бере на себе від Ви, принаймні Moving On

їм думати про отримання PSP havnt я дійсно вжили жодних розгляд в отриманні DSi, але їм відкритий для перегляду

Як ви, хлопці, думаєте про мене отримати PSP також чи існують які-небудь новини про новий Скоро!!?
Old 9 травня 2009, 09:29
Адміністратор групи

Я думаю, що це багато в чому залежить, що ви хочете зробити з ним.

PSP хороший для ігор, музики та відео.

DS має речі, як Brain Training тести, головоломки тощо.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 9 травня 2009, 12:49
Модератор групи

Я думаю, ви б краще не з Samsung NC10 або щось. Набагато більш цікавою, більш корисні, більш здатним, і ви зможете отримати в Інтернеті за адресою сподіватися неймовірною швидкістю в центрі обробки даних (декілька сотень мегабайт чи що?):)

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 9 травня 2009, 18:00
Донор групи

Так, шахти майже зробив мій PSP застарілі, за винятком регулярних ігор PSP. Тривалий час автономної .. життя та клавіатурою!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 9 травня 2009, 18:57
Донор групи

Я думаю, що, можливо, ви могли б реально працювати і робити роботу, яку ви платили за .................

LOL Добре, тепер, коли ми всі були сміятися, я не можу говорити про цей сервер Samsung говорили, але я використав мої дочки Д. кілька разів. Це забавно. Крім того, як гібридні згадав, ви можете отримати онлайн з DS, ви можете з PSP?
Old
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Я думаю, що, можливо, ви могли б реально працювати і робити роботу, яку ви платили за .................

LOL Добре, тепер, коли ми всі були сміятися, я не можу говорити про цей сервер Samsung говорили, але я використав мої дочки Д. кілька разів. Це забавно. Крім того, як гібридні згадав, ви можете отримати онлайн з DS, ви можете з PSP?
Так.

Samsung є лише однією з цих маленьких ноутбуках, я вважаю, моя дуже корисний для виявлення несправностей мережі і т.д., а також, про що замислитися.

Old 10 травня 2009, 12:24
Донор групи

Я тому майже все вже згадувалося ..

Просто одна справа підхопити

Цитата:
Спочатку Написав robina80 View Post
PSP також чи існують які-небудь новини про новий Скоро!!?
Так, PSP 3000 була нещодавно випущена, наступного "покоління" PSP.

Примітка:
Наскільки консолі покоління, як правило, говорили, різниця між PSP-1000, 2000 і 3000 це не класифікується як "покоління"
Old 10 травня 2009, 16:29
Донор групи

Там немає причин, щоб купити "новий" PSP в будь-якому випадку, більшість з їх корисності виходить від Custom Firmware.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 11 травня 2009, 10:02
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Там немає причин, щоб купити "новий" PSP в будь-якому випадку, більшість з їх корисності виходить від Custom Firmware.
Я повністю згоден, я думаю, це просто класичний приклад того, що бажають більше грошей.

Але ви не можете Pin все це на прошивки - випадки, поступово отримали тонше і легше (2000 часто називають "Slim і Lite") і 3000 насправді має більший екран з високою роздільною здатністю.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.