![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ive отримало нову роботу в якості центру обробки даних технік і переміщення його роботу, з тим пн-пт плюс вихідні, ночі, святкові дні та перейти побачення вночі або коли, тому що ваша єдина в будівництво, яке ви взяти на себе, а потім хтось бере на себе від Ви, принаймні Moving On їм думати про отримання PSP havnt я дійсно вжили жодних розгляд в отриманні DSi, але їм відкритий для перегляду Як ви, хлопці, думаєте про мене отримати PSP також чи існують які-небудь новини про новий Скоро!!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що це багато в чому залежить, що ви хочете зробити з ним.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, ви б краще не з Samsung NC10 або щось. Набагато більш цікавою, більш корисні, більш здатним, і ви зможете отримати в Інтернеті за адресою сподіватися неймовірною швидкістю в центрі обробки даних (декілька сотень мегабайт чи що?):)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, шахти майже зробив мій PSP застарілі, за винятком регулярних ігор PSP. Тривалий час автономної .. життя та клавіатурою!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, що, можливо, ви могли б реально працювати і робити роботу, яку ви платили за ................. LOL Добре, тепер, коли ми всі були сміятися, я не можу говорити про цей сервер Samsung говорили, але я використав мої дочки Д. кілька разів. Це забавно. Крім того, як гібридні згадав, ви можете отримати онлайн з DS, ви можете з PSP? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Samsung є лише однією з цих маленьких ноутбуках, я вважаю, моя дуже корисний для виявлення несправностей мережі і т.д., а також, про що замислитися.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я тому майже все вже згадувалося .. Просто одна справа підхопити Так, PSP 3000 була нещодавно випущена, наступного "покоління" PSP. Примітка: Наскільки консолі покоління, як правило, говорили, різниця між PSP-1000, 2000 і 3000 це не класифікується як "покоління"
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Там немає причин, щоб купити "новий" PSP в будь-якому випадку, більшість з їх корисності виходить від Custom Firmware.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Але ви не можете Pin все це на прошивки - випадки, поступово отримали тонше і легше (2000 часто називають "Slim і Lite") і 3000 насправді має більший екран з високою роздільною здатністю.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |