![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im gândesc la obtinerea de noi TR aniversare (PC) luat-o cineva? numai £ 12 vânzare doar ca sa te plictisesti de FPS după un timp ive jucat primul pe PS1, mă întorc lol
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| doar o scurtă revizuire, astfel cum am facut-cumpara jocul, pentru că i-au cam portofel de control pantaloni! Vreau să spun ei bine, în sensul său mormânt Raider 1 remake, dar cred thats problema ahwell shes încă fierbinte
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |