![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Пост какво си мислите, че най-добрите игри от миналата година са (Jan 2008 - декември 2008). Играта може да бъде по всички игрални платформа. Моите най-5, са: 1) отлагания 3 2) Скорости на войната 2 3) Fable 2 4) Последно Остатък 5) призива на мито: световна война |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. Ляв за Dead 3. Fallout3 4. Dead Space 5. Frontlines: Гориво при война Предполагам сте означаваше PC твърде
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Да имах предвид всички платформи не конзоли, така този PC Xbox Play Станция (PS3 и PSP) Nitendo (Wii и DS) |
|
| |||
| |||
| Ами аз съм в големи спортни така обичам новите съобщения за NCAA Футбол и NFL. Но аз казвам -GTAIV -GOWII - (Написах това преди Имам Halo войни), но се надяваме, че не мога да го добавите в списъка. Аз съм с надеждата, но отзиви са лоши! Рик |
|
| |||
| |||
| Търся в изкупуването ореол войни изглежда голяма игра и съм играч демото с часове. Ако получите това в следващите няколко дни, може ли да ми кажете какво мислите за него |
|
| |||
| |||
| За сигурен. Аз смятам да го утре след работа. Мразя RT-S'', но реши за митичен карти, които биха могли да бъдат на стойност тестото LOL. Ще споделите ли ти! |
|
| |||
| |||
| Благодаря колега аз не искам да губя пари от банкомат на игра, освен ако не му действително добър. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За PC; Crysis торпила XBOX 360 - Аз все още обичам Saints ред 2 PS3-трябва да се FIFA Manager 2009 Wii-спортния пакет толкова забавно
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| В нито един ред; Dead Space Принца на Персия Star Wars: Силата Unleashed Рок Бенд 2 Гробница Raider: Underworld |