![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Posta, co si myslíte, že nejlepší hry minulého roku jsou (leden 2008 - prosinec 2008). Hra může být o jakékoli herní platformě. Moje top 5 je: 1) Fallout 3 2) Gears of War 2 3) Fable 2 4) Poslední Remnant 5) Call of Duty: World at War |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. Levý pro mrtvého 3. Fallout3 4. Mrtvý vesmír 5. Frontlines: Palivo at War I předpokládat vás znamenalo PC příliš
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| jo myslím všech platformách není konzolí tak to je PC Xbox Play Station (PS3 a PSP) Nitendo (Wii a DS) |
|
| |||
| |||
| Tak jsem do velké sportovní, tak jsem rád nové zprávy pro NCAA fotbal a NFL. Ale říkám -GTAIV -GOWII - (Co jsem napsal před Mám Halo Wars), ale snad mohu přidat do tohoto seznamu. Já jsem doufal, že jsou špatné, ale recenze! Rick |
|
| |||
| |||
| Hledám na nákup Halo Wars vypadá skvělá hra a já jsem hráč demo hodiny. Pokud vám to v příštích několika dnech můžete mi říct, co si myslíte o tom |
|
| |||
| |||
| Určitě. Mám v plánu dostat se na zítra po práci. I HATE RT-S''ale rozhodla pro mýtický mapy by mohlo být dobré těsto LOL. I'll let ya vědět! |
|
| |||
| |||
| Díky kámo nechci ztrácet peníze na hru atm, pokud jeho skutečně dobré. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pro PC; Crysis hlavice XBOX 360 - I přesto láska Svatí řádek 2 PS3-má být Fifa manager 2009 Wii-sportovní balení tak zábavné
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| V žádném pořádku; Mrtvý vesmír Prince of Persia Star Wars: Síla Unleashed Rock Band 2 Tomb Raider: Underworld |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Volný East-Tec Zálohování 2009 | evilfantasy | Obecné Software Chat | 0 | 20. července 2009 16:45 |
| Intel nebo AMD - jaro 2009 | Razer | Procesory, základní desky & RAM | 17 | 26 dubna 2009 09:25 |
| A Strange Pop problém - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 11. listopadu 2008 19:38 |
| Chci se připojit ke konzole mi monitor | link590o | Graphics Cards & Monitory | 9 | 27. březen 2008 07:43 |
| Staré patrony konzolí | Jade | PC a herní konzole | 5 | 14. březen 2007 10:05 |
| Thread Nástroje | |
| |