![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pošta što mislite najboljih igara prošle godine (siječanj 2008 - prosinac 2008.) Igra se može na bilo gaming platformu. Moj top 5 su: 1) Fallout 3 2) Gears of War 2 3) Fable 2 4) Last Remnant 5) Call of Duty: World at War |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. Lijevo za Dead 3. Fallout3 4. Dead Space 5. Borbenoj liniji: Gorivo u ratu Preuzeo sam ti značio PC previše
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Da li je značilo sve platforme nije konzola tako taj PC Xbox Play Station (PS3 i PSP) Nitendo (Wii i DS) |
|
| |||
| |||
| Pa sam tako velika u sportskim Volim nove releases za NCAA Football i NFL. Ali ja kažem GTAIV - -GOWII - (Ovo sam napisao prije nego sam dobio Halo Wars), ali nadajmo se ne mogu ga dodali u ovu listu. Ja sam se nadala, ali recenzije loš! Rick |
|
| |||
| |||
| Im 'obličje at kupujući halo wars izgleda odlična igra i sam player demo za sata. Ako dobijete ga u narednih nekoliko dana možete li mi reći što mislite o tome |
|
| |||
| |||
| Za siguran. Planiram na to sutra poslije posla. Mrzim RT-S''ali odlučio za mitsku karte može se isplati tijesta LOL. I'll let ya know! |
|
| |||
| |||
| Thanks mate Ne želim otpada bilo koje novac na igru svojih bankomata, osim ako stvarno dobar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za PC; Crysis bojeva glava Xbox 360 - ja još uvijek ljubim svecima redak 2 PS3-mora biti Fifa manager 2009 Wii-sportski paket za toliko zabavno
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ni u cilju; Dead Space Prince of Persia Star Wars: The Force Unleashed Rock Band 2 Tomb Raider: podzemlje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Free Istok-TEC Backup 2009 | evilfantasy | Općenito Software Chat | 0 | 20. srpnja 2009 16:45 |
| Intel ili AMD - Proljeće 2009 | Razer | CPU, Matične ploče i RAM | 17 | 26. travanj 2009 09:25 |
| Čudna Pop Up problem - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 11. studeni 2008 19:38 |
| Želim se priključiti konzole za moj monitor | link590o | Graphics Cards & Monitors | 9 | 27. ožujak 2008 07:43 |
| Stare kasseta konzole | Jade | PC & konzole Igre | 5 | 14. ožujak 2007 10:05 |
| Thread Tools | |
| |