![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Post, hogy mit gondol a legjobb játékok a tavalyi évben (2008 január - december 2008). A játék lehet bármilyen gaming platform. Az én top 5-ös: 1) Fallout 3 2) Gears of War 2 3) Fable 2 4) Last Remnant 5) Call of Duty: World at War |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. Balra az elhullott 3. Fallout3 4. Dead Space 5. Frontlines: Fuel at War Azt feltételezik, te is azt jelentette, PC
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Igen gondoltam minden platformon nem konzolokat úgy thats PC Xbox Play Station (PS3 és PSP) Nitendo (Wii és a DS) |
|
| |||
| |||
| Hát én vagyok a sport igen nagy Imádom az új kiadások az NCAA Football és NFL. De én azt mondom -GTAIV -GOWII - (Írtam e mielõtt Halo Wars), de remélhetőleg tudok hozzáadni, hogy ezt a listát. Remélem, de véleménye van rossz! Rick |
|
| |||
| |||
| I'm looking at buying Halo háborúk néz egy nagy játék, és amit a játékos a bemutató óra. Ha ez a következő néhány napon belül meg tudja mondani nekem, hogy mit gondol róla |
|
| |||
| |||
| Az biztos. Azt tervezem, hogy holnap kapok a munka után. I HATE RT-S''de úgy döntött, a mitikus térképeket lehet, hogy érdemes a pénzt LOL. I'll let ya know! |
|
| |||
| |||
| Köszi haver Nem akarom, hogy a hulladék a pénz a játék atm, kivéve, ha a ténylegesen jó. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A PC; Crysis Warhead XBOX 360 - Még mindig szeretlek Saints row 2 PS3-már a Fifa Manager 2009 A Wii Sports Pack annyira szórakoztató
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Annak érdekében, no; Dead Space Prince of Persia Star Wars: The Force Unleashed Rock Band 2 Tomb Raider: Underworld |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ingyenes kelet-Tec Backup 2009 | evilfantasy | General Chat szoftver | 0 | 20. július 2009 16:45 |
| Intel vagy AMD - Spring 2009 | Razer | Processzorok, alaplapok és RAM | 17 | 26. április 2009 09:25 |
| Furcsa Pop probléma - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 11. november 2008 19:38 |
| Szeretnék csatlakozni a konzolok monitorom | link590o | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 27. március 2008 07:43 |
| Régi patron konzolok | Jade | PC és konzol játékok | 5 | 14. március 2007 10:05 |
| Téma eszközök | |
| |