![]() |
|
| |||
| |||
| פוסט מה אתה חושב על המשחקים הטובים ביותר של השנה שעברה הם (ינואר 2008 - דצמבר 2008). המשחק יכול להיות משחק על כל פלטפורמה. Top 5 שלי הם: 1) Fallout 3 2) Gears of War 2 3) אגדה 2 4) מקום פנוי אחרון 5) Call of Duty: World at War |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. שמאל של המלח 3. Fallout3 4. שטח מת 5. Frontlines: דלק במלחמה אני התכוון להניח את המחשב מדי
|
| |||
| |||
| כן התכוונתי כל פלטפורמות consoles לא כל כך thats PC Xbox Play Station (PS3 ו PSP) Nitendo (Wii ו DS) |
|
| |||
| |||
| ובכן אני גדול לתוך הספורט אז אני אוהב את הגרסאות החדשות של NCAA כדורגל ו NFL. אבל אני אומר -GTAIV -GOWII - (אני כתבתי את זה לפני שהגעתי Halo Wars) אבל אני מקווה שאני יכול להוסיף אותו לרשימה זו. אני מקווה אך הן ביקורות רעות! ריק |
|
| |||
| |||
| אני מסתכל על רכישת הל מלחמות נראה נהדר במשחק ואני כבר שחקן ההדגמה במשך שעות. אם אתה מקבל את זה בימים הקרובים אתה יכול להגיד לי מה אתה חושב על זה |
|
| |||
| |||
| על בטוח. אני מקבל את זה על התוכנית מחר אחרי העבודה. אני שונא RT-S''אבל החליטו עבור mythic מפות זה עשוי להיות שווה את בצק LOL. אני יודע יהיה נותנים לך! |
|
| |||
| |||
| תודה חבר, אני לא רוצה לבזבז כסף על כל משחק ATM, אלא אם כן את ממש טובה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור מחשב; Crysis ראש חץ Xbox 360 - אני עדיין אוהב הקדושים שורה 2 ל-PS3 יש להיות Fifa Manager 2009 WII-Pack הספורט כל כך כיף
|
| |||
| |||
| בשום הסדר; שטח מת הנסיך של פרס Star Wars: The Force Unleashed Rock Band 2 Tomb Raider: שאול |