![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Post ką tu galvoji apie geriausius žaidimus ir pernai, (Jan 2008 - gruodis 2008). Žaidimas gali būti bet kokios žaidimų platformos. Mano top 5 yra: 1) Fallout 3 2) Gears of War 2 3) Fable 2 4) Paskutinis liekana 5) Call of Duty: World at War |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. Paliko Dead 3. Fallout3 4. Dead Space 5. Frontlines: Fuel at War Aš prielaidą jums reiškia kompiuteriu per
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Yeah I skirtas visoms platformoms ne konsoles taip thats PC Xbox Play Station (PS3 ir PSP) Nitendo (Wii ir DS) |
|
| |||
| |||
| Well I'm big į sporto tai man patinka naujas pranešimai NCAA Football ir NFL. Bet sakau -GTAIV -GOWII - (Parašiau prieš tai aš Halo Wars), bet tikiuosi, galiu įtraukti jį į šį sąrašą. Aš tikiuosi, bet atsiliepimai yra blogai! Rick |
|
| |||
| |||
| Aš ieškau ne pirkti halo wars atrodo didis žaidimas ir aš grotuvas valandas demo. Jei gausite ją į artimiausiomis dienomis gali man pasakyti, ką manote apie ją |
|
| |||
| |||
| Tikrai. Aš čia apie tai, kaip rytoj po darbo. I HATE RT-S'', bet nusprendė, kad mitinis žemėlapiai vertėtų tešla LOL. I'll let ya know! |
|
| |||
| |||
| Thanks mate aš nenoriu eikvoti pinigus žaidimą ATM, jeigu jos iš tikrųjų gera. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| For PC; Crysis galvutės Xbox 360 - I Still Love Saints Row 2 PS3-turi būti Fifa Manager 2009 Wii Sports Pack, taip smagu
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Jokiu tvarka; Dead Space Prince of Persia Star Wars: The Force Unleashed Rock Band 2 Tomb Raider: Underworld |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laisvas East-Tec Backup 2.009 | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 20 liepa 2009 16:45 |
| Intel ar AMD - Spring 2009 | Razer | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | Balandis 26, 2009 09:25 |
| Keista Pop Up Problema - Antivirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, Spyware & Security | 1 | Lapkritis 11, 2008 19:38 |
| Noriu prisijungti konsolės mano monitorius | link590o | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | Kovas 27, 2008 07:43 |
| Senas kasetė pultai | Jade | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Kovas 14, 2007 10:05 |
| Temos įrankiai | |
| |