![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Posta, čo si myslíte, že najlepšie hry minulého roka sú (január 2008 - december 2008). Hra môže byť o akejkoľvek hernej platforme. Moje top 5 je: 1) Fallout 3 2) Gears of War 2 3) Fable 2 4) Posledná Remnant 5) Call of Duty: World at War |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. Levý pre mŕtveho 3. Fallout3 4. Mŕtvy vesmír 5. Frontlines: Palivo at War I predpokladať vás znamenalo PC príliš
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| jo myslím všetkých platformách nie konzol tak to je PC Xbox Play Station (PS3 a PSP) Nitendo (Wii a DS) |
|
| |||
| |||
| Tak jsem do veľkej športové, tak jsem rád nové správy pre NCAA futbal a NFL. Ale říkám -GTAIV -GOWII - (Čo som napísal pred Mám Halo Wars), ale snáď môžem pridať do tohto zoznamu. Ja som dúfal, že sú zlé, ale recenzia! Rick |
|
| |||
| |||
| Hľadám na kúpu Halo Wars vyzerá skvelá hra a já jsem hráč demo hodiny. Ak vám to v najbližších niekoľkých dňoch môžete mi povedať, čo si myslíte o tom |
|
| |||
| |||
| Určite. Mám v pláne dostať sa na zajtra po práci. I HATE RT-S''ale rozhodla pre mýtické mapy by mohlo byť dobré cesto LOL. I'll let ya vedieť! |
|
| |||
| |||
| Vďaka kámo nechcem strácať peniaze na hru atm, ak jeho skutočne dobré. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pre PC; Crysis hlavice XBOX 360 - I napriek tomu láska Svätí riadok 2 PS3-má byť Fifa manager 2009 Wii-športové balenia tak zábavné
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| V žiadnom poriadku; Mŕtvy vesmír Prince of Persia Star Wars: Sila Unleashed Rock Band 2 Tomb Raider: Underworld |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Voľný East-Tec Zálohovanie 2009 | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 0 | 20. júla 2009 16:45 |
| Intel alebo AMD - jar 2009 | Razer | Procesory, základné dosky & RAM | 17 | 26 apríla 2009 09:25 |
| A Strange Pop problém - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 11. novembra 2008 19:38 |
| Chcem sa pripojiť ku konzole mi monitor | link590o | Graphics Cards & Monitory | 9 | 27. marec 2008 07:43 |
| Staré patróny konzol | Jade | PC a herné konzoly | 5 | 14. marec 2007 10:05 |
| Thread Tools | |
| |