![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Фаст што мислите најбољих игара прошле године (јануар 2008 - децембар 2008.) Игра се може на било гаминг платформу. Мој топ 5 су: 1) Фаллоут 3 2) Геарс оф Уар 2 3) Фабле 2 4) Ласт Ремнант 5) Цалл оф Дуты: Уорлд ат Уар |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. ГТАИВ 2. Лево за Деад 3. Фаллоут3 4. Деад Спаце 5. Борбеној линији: Гориво у рату Преузео сам ти значио ПЦ превише
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Да ли је значило све платформе није конзола тако тај ПЦ Ксбокс Плаы Статион (пс3 и ПСП) Нитендо (Уии и ДС) |
|
| |||
| |||
| Па сам тако велика у спортским Волим нове релеасес за НЦАА Фоотбалл и НФЛ. Али ја кажем ГТАИВ -- -ГОУИИ - (Ово сам написао пре него сам добио Хало Уарс), али надајмо се не могу да га додали у ову листу. Ја сам се надала, али рецензије лош! Рицк |
|
| |||
| |||
| Им 'хандсоме код купујући паздрав уарс изгледа одлична игра и сам плаыер демо за сата. Ако добијете га у наредних неколико дана можете ли ми рећи шта мислите о томе |
|
| |||
| |||
| За сигуран. Планирам на то сутра после посла. Мрзим РТ-С''али одлучио за фабулозан карте може да се исплати тесто ЛОЛ. И'лл лет ыа кноу! |
|
| |||
| |||
| Тханкс мате Не желим отпада било које новац на игру својих банкомата, осим ако стварно добар. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За ПЦ; Црысис бојеве глава Ксбокс 360 - ја још увек љубим свеца ред 2 Пс3-мора бити ФИФА манагер 2009 Уии-спортски пакет за толико забавно
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Ни у циљу; Деад Спаце Принце оф Персиа Стар Уарс: Тхе Форце Унлеасхед Роцк Банд 2 Томб Раидер: подземље |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фрее Исток-ТЕЦ Бацкуп 2009 | евилфантасы | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 20. јула 2009 16:45 |
| Интел или АМД - Пролеће 2009 | Разер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 17 | 26 април 2009 09:25 |
| Чудна Поп Уп проблем - Антивирусни 2009 | Марсхимаро1 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 11 новембар 2008 19:38 |
| Желим се прикључити конзоле за мој монитор | линк590о | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 27 март 2008 07:43 |
| Старе кассета конзоле | Јаде | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 14 март 2007 10:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |