![]() |
|
| |||
| |||
| Post ne geçen yılın en iyi oyunlar (Ocak 2008 - Aralık 2008) olduğunu düşünüyor. Oyun bir oyun platformu üzerinde olabilir. My top 5 vardır: 1) yan 3 2) Gears of War 2 3) Fable 2 4) Son Kalıntıları 5) Call of Duty: World savaşa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. Sol Ölü için 3. Fallout3 4. Dead Space 5. Frontlines: Fuel savaşa Seni çok bilgisayar anlamına devraldı
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ben bu yüzden şu konsolları tüm platformlarda ifade evet PC Xbox Play Station (PS3 ve PSP) Nitendo (Wii ve DS) |
|
| |||
| |||
| Evet büyük bir spor haline yani NCAA Football ve NFL için yeni sürümleri aşk yaşıyorum. Ama diyebilirim ki -GTAIV -GOWII - (I) ama bu önce Halo Wars var yazıldı umarım ben bu listeye ekleyebilirsiniz. Ben umut ediyorum ama yorumları kötü! Rick |
|
| |||
| |||
| Ben Halo Wars satın bakarak yaşıyorum harika bir oyun görünüyor ve ben saat çalar demo ettik. Eğer önümüzdeki birkaç gün içinde bunu size ne düşündüğünüzü söyleyin hemen almak |
|
| |||
| |||
| Için elbette. Yarın iş sonra elde planlıyorum. Nefret RT-S''ama efsanevi haritalar için hamurun LOL değerinde olabilir karar verdi. Seni bildireceğiz! |
|
| |||
| |||
| Eğer onun gerçekten iyi bir oyun ATM üzerinde para atık teşekkürler dostum istemiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC için; Crysis savaş başlığı XBOX 360 - Hala Azizler satır 2 TR PS3-Fifa yöneticisi 2009 olmalı WII-spor çok eğlenceli paketi
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Hayır için; Dead Space Prince of persia Star Wars: The Force Unleashed Rock Band 2 Tomb Raider: Underworld |
![]() |
|
| Bookmarks |