![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Поштові, що ви думаєте кращих ігор минулого року, (січень 2008 - грудень 2008). У грі можна на будь-якій ігровій платформі. My Top 5 є: 1) Fallout 3 2) Gears Of War 2 3) Fable 2 4) Last Remnant 5) Call Of Duty: World At War |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. GTAIV 2. Залишили помирати 3. Fallout3 4. Dead Space 5. Frontlines: Fuel на війні Я думав, ви мали на увазі занадто ПК
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Та я мав на увазі всі платформи консолей не такий Thats PC Xbox Play Station (PS3 та PSP) Nitendo (Wii і DS) |
|
| |||
| |||
| Ну, я в великому спорті я люблю нові релізи NCAA Football і NFL. Але я кажу -GTAIV -GOWII - (Я написав це, перш ніж я отримав Halo Wars), але сподіваюся, я можу додати до цього списку. Я сподіваюся, але відгуки погані! Rick |
|
| |||
| |||
| Я дивлюся на покупку Halo Wars виглядає велика гра, і я гравець демо годин. Якщо ви отримуєте його в найближчі дні ви можете розповісти мені, що ви думаєте про це |
|
| |||
| |||
| Точно. Заплановані на отримання завтра після роботи. Я НЕНАВИЖУ RT-S'', але вирішила на міфічні карт варто було б тісто LOL. Я дам я знаю! |
|
| |||
| |||
| Thanks Mate я не хочу витрачати гроші на гру, якщо його банкомат дійсно гарне. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Для ПК; боєголовку Crysis Xbox 360 - I Still Love Saints Row 2 PS3-повинен бути FIFA Manager 2009 WII-спортивний Pack стільки задоволення
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Не в порядку; Dead Space Принц Персії Зоряні війни: Сили Unleashed Rock Band 2 Tomb Raider: Underworld |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Безкоштовні East-Tec Backup 2009 | evilfantasy | General Software чат | 0 | 20 липня 2009 16:45 |
| Intel або AMD - весна 2009 | Razer | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 26 квітня 2009 09:25 |
| Дивно Pop Up проблема - Antivirus 2009 | Marshimaro1 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 11 листопада 2008 19:38 |
| Я хочу, щоб з'єднатися консолей для мого монітора | link590o | Графічні карти & Монітори | 9 | 27 березня 2008 07:43 |
| Старий картридж консолей | Нефрит | PC & консоль Gaming | 5 | 14 березня 2007 10:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |