![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте компютърни сок peeps,
Искам всички ваши opions върху превръщането един Xbox 360 в настолен компютър? тъй като има добри CPU Proccsesorr мощност и ще се справят много добре вашата thoguhts? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да не говориш просто използват случая и пускането PC компоненти вътре?
Или инсталирането на Windows ОС на съществуващите XBox, както го е? Ако последното, то е много по твърдяха за това дали или не arcitecture на процесора поддържа това. И това е моето разбиране, че можете да го инсталирате, но трябва да замените оригиналния диск със стандартен SATA диск и да инсталирате върху това. Това е така, защото, без да усложнява и свързващи го към вашия компютър, не можете да изтриете XBox ОС от диска. И Windows OS може или не може да признае, че и вие искате тичам в целия товар от проблеми и тя щеше да получи инфаркт опитвам към обувка в него Подозирам ![]() Както и да е, дори и ако го направиш, аз мисля, че ще има много ограничени пристанищен контрол, ако има такива, и очевидно е игрив конзола не е точно на височината на свързаност все пак. Предполагам, че на стойност пробвам, ако току що донг я интерес. Но за всяка друга причина от лихва, това е напълно не си струва. Може би може да изгради по-добър компютър с Windows 7, за по-малко от цената на XBox 360 и истинско копие на Windows. Моята система: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК и да е последната, но аз wasthinking ако е вероятно configuered към компютър десктоп системата и настройка на това ще бъде по-евтина и по-лесен начин да получите този тип компютърни изпълнение на такава малка кутия, ако този тип компютър би които трябва да се направят същото спецификациите на Xbox360, че ще бъдат повече от 450 лири ...
Бих искал да не повече мнения, ако тя би се струва, че аз имам взето ви opions на борда. |
|
|
|||
|
|||
|
Мислиш ли, че вие не можете да получите добър малък компютър за £ 450 или по-малко?
Google някои от следните: Малки форма фактор компютри мини ITX компютри LAPTOP NETBOOK Опитайте да посетите: www.shuttle.com Или погледнете Carbon компютър части темата на тези форуми. Ако искате да направите нещо за XBox интерес, това е добре, не ме разбирайте погрешно, аз не съм с отида. Това е просто, че инсталирането на Windows ОС на 360 не е най-доброто решение за малки бързо евтин компютър. Всеки би се прави това. Особено grannys.
|
|
|
|||
|
|||
|
LOL Съгласен съм, че ще бъде добър, но като за цена на елитни предлага графични behond вярата и доброто proccesing власт, за пари, ако е добър конфиг прозорците могат да бъдат направени incoperate в тази конзола и да го използвате като всеки ден го PC би било добре за да казва само мотика елитен за 200 или така GBP.
|