![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, počítač-šťáva peeps, Chci, aby všechny vaše opions na klidem xbox 360 na PC? , protože má dobrý výkon a CPU Proccsesorr by zvládnout velmi dobře, vaše thoguhts? |
|
| |||
| |||
| Jsou to mluvíš jen pomocí případu a uvedení počítače uvnitř? Nebo instalací OS Windows na stávající XBox, jak to je? Pokud je tento, bylo mnohem argumentoval o tom, zda je či není arcitecture na CPU podporuje. A to je můj výklad, že si můžete nainstalovat, ale ty by měly nahradit původní HDD s standardní SATA disk a instalovat na to. Je to z toho důvodu, bez komplikaci a připojení k počítači, není možné odstranit XBox OS z disku. OS Windows a může, ale nemusí uznat a byste narazit celou zátěž problémy a bylo by mít srdeční záchvat snaží zavést do podezření, že jsem ![]() Každopádně, i když jste si, myslím, že by bylo velmi omezené přístavní kontroly, pokud existují, a samozřejmě, že se jedná o herní konzole není přesně výška konektivity tak. Myslím, že to stojí za pokus, pokud jste právě dong ji zájem. Ale z jiného důvodu, než zájem, je to naprosto nestojí za to. Dalo by se pravděpodobně vybudovat lepší PC s Windows 7 na dobu kratší, než je cena pro XBox 360 a pravou kopii systému Windows. |
|
| |||
| |||
| ok a ano je to tento, ale i když wasthinking asi configuered na stolním počítači a nastavení systému by to bylo levnější a jednodušší způsob, jak dostat tento typ výpočtů Perfomance z takové malé políčko, pokud je tento typ počítače bude mít , které mají být ve stejné specifikace a Xbox360, že by bylo více než 450 liber ... Chtěl bych více názorů, pokud by to stálo za to, že mám vzít váš opions na palubě. |
|
| |||
| |||
| Ty si myslíš, že nelze získat dobré malé PC za 450 liber, nebo méně? Google některé z následujících možností: Malé form factor PC Mini-ITX PC Laptop NETBOOK Zkuste návštěvě: www.shuttle.com Nebo se podívat na Carbon počítačových dílů vlákno na těchto fórech. Pokud chcete udělat něco pro XBox zájem, to je v pohodě, není mě špatně, nejsem s to. Je to jen, že instalace Windows na 360, není nejlepším řešením pro malé rychlé levné PC. Každý, kdo by to dělat. Speciálně grannys. |
|
| |||
| |||
| lol i dohodnou, že by bylo dobré, ale stejně jako za cenu elitní nabízí grafické behond víru a dobré proccesing výkon, za peníze, pokud je dobrá okna config by mohly být provedeny incoperate do této konzoli a použít ji jako každý den, PC je by bylo dobré, řekl by mohl pouze vyzvednout elitní 200 nebo tak GBP. |